GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να κατεβάσει τη γυναίκα του με τη ΝΔ ο Πάγκαλος...

Δεν είναι καθόλου τυχαία η δήλωση του πρώην αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως του ΓΑΠ Θ.Πάγκαλου υπέρ του Α.Σαμαρά. Ο Πάγκαλος γνωρίζει πολύ κ...

Δεν είναι καθόλου τυχαία η δήλωση του πρώην αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως του ΓΑΠ Θ.Πάγκαλου υπέρ του Α.Σαμαρά. Ο Πάγκαλος γνωρίζει πολύ καλά πως το ΠΑΣΟΚ τελείωσε και έτσι δεν μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρα της συζύγου του Χ.Χριστοφάκη που εδώ και χρόνια προσπαθεί να μπει στην πολιτική αλλά μάταια μιας που και στην τοπική αυτοδιοίκηση απέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος Σαρωνικού. Έτσι η τελευταία της ευκαιρία είναι να είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με την ΝΔ του Σαμαρά μιας που ο Πρωθυπουργός δεν έχει κανένα πρόβλημα να φέρνει στο κόμμα του κάθε λογής πολιτικό καρύδι που κυκλοφορεί!
http://dimotikosafari.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3693.html

4 σχόλια

  1. ο σαμαρας,αν και οταν ψηφιστουν τα μετρα,δεν θα χρειαζεται πασοκους.
    μπορει να του επιβαλλουν μερικους οι πλουσιοι,ολοι ξερουμε ποιοι ειναι,
    αλλα γιατι να τους ψηφισει ο νεοδημοκρατης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α , ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Χ.Α !!!

    ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η Χ.Α ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ , ΑΠΛΑ, ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορόιδα νεοδημοκράτες ! Σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Αντωνάκης ! Θα φάει τους παραδοσιακούς βουλευτές σας ( πχ Μουσουρούλη, Ιωαννίδη κλπ ) και θα σας φορτώσει τον Άδωνη, τη Διαμαντοπούλου, τον Βενιζέλο, τη γυναίκα του Πάγκαλου !

    Σας θεωρεί ΠΡΟΒΑΤΑ και ΧΑΧΟΛΟΥΣ. όπως θεωρεί πρόβατα τους βουλευτές της ΝΔ, ότι δηλαδή θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα για να εξαφανιστούν πολιτικά ! Και, φυσικά, εσείς μείνετε μέλη να χειροκροτείτε εκεί που φτύνατε ! Αννούλα και Πάγκαλος σας χρειάζονται ! Βενιζέλος και Άδωνις ! Υποστείτε και άλλο εξευτελισμό της προσωπικότητάς σας ! Εύχομαι, αν μείνετε στα 3 κόμματα, να είναι τα δικά σας σπίτια τα πρώτα που θα πάρουν οι τράπεζες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΒΟΥΒΑΛΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση