GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΕΡΤ δεν ανήκει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»

«Το σχέδιο για την απαξίωση της Δημόσιας Τηλεόρασης συνεχίζεται», αναφέρει ο ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις συζητήσεις περί πα...

«Το σχέδιο για την απαξίωση της Δημόσιας Τηλεόρασης συνεχίζεται», αναφέρει ο ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις συζητήσεις περί παραχώρησης των κτιρίων της Κατεχάκη στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει, επίσης, ότι η «τρικομματική διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία επιμένει να συμπεριλαμβάνει στην ατζέντα των συνεδριάσεών της την «παραχώρηση» κτιριακών εγκαταστάσεων της Κατεχάκη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».
Και προσθέτει: «Ήδη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνοδευόμενος από τον αρμόδιο υπουργό Τύπου, πραγματοποίησαν επίσκεψη –αυτοψία στα στούντιο της ΕΤ1, προκειμένου να δουν ποιες είναι οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για να μετατραπούν σε Κέντρο Υποδοχής Αλλοδαπών (σ.σ.στρατόπεδο συγκέντρωσης).
Υπενθυμίζουμε στην Διοίκηση της ΕΡΤ ότι:
-διορίστηκε για να διεκπεραιώνει ζητήματα που αφορούν στη Δημόσια Τηλεόραση και όχι του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
-διορίστηκε για να ασχοληθεί με την ενημέρωση και την παραγωγή πολιτιστικού και εκπαιδευτικού έργου, όχι για να «χτίζει» στρατόπεδα για μετανάστες.
-διορίστηκε για να «ξαναζωντανέψει» την ΕΤ1 την οποία «απονέκρωσε» ο προηγούμενος Υπουργός Τύπου, κ. Μόσιαλος.
-διορίστηκε για να στηρίξει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και όχι να την τεμαχίζει και να την ξεπουλά κομμάτι-κομμάτι.
-διορίστηκε για να αξιοποιήσει τη δημόσια περιουσία και όχι να την παραχωρεί για αλλότρια συμφέροντα.
Όσο για τον νυν υπουργό Τύπου κ. Σίμο Κεδίκογλου, να επισημάνουμε την ανακολουθία των λόγων και των έργων του. Όταν από την προηγούμενη Διοίκηση της ΕΡΤ ετέθη για πρώτη φορά το θέμα της παραχώρησης των studio για αλλότριες δράσεις, τότε το είχε καταδικάσει και είχε διαμαρτυρηθεί. Σήμερα πρωτοστατεί. Του υπενθυμίζουμε ότι η ΕΤ1 ανήκει στην ΕΡΤ και όχι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση