GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσαυγίτης και ο Πέτρος Γαϊτάνος...

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV και ...


Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV και δήλωσε πως οι νεοέλληνες τον θλίβουν και δεν του αρέσουν ως λαός.
Ο γνωστός τραγουδιστής υπογράμμισε ότι του αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής και ότι και εκείνος πολλές φορές θα ήθελε να κάνει αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες και να σπάσουν τα CD στα κεφάλια των μαύρων που τα πουλάνε και υποστηρίζει πως καλά κάνει η Χρυσή Αυγή. Πρόσθεσε ότι προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών.
Δείτε το βίντεο:


6 σχόλια

  1. «ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και...ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ...!!!

    ΩΣ... «ΟΜΟΑΙΜΗ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η Χ.Α....!!!

    «Συνοδοιπόρους» στη άλλη άκρη του Ατλαντικού βρήκε η Χρυσή Αυγή, αφού στην επίσημη ιστοσελίδα των «Ιπποτών» της Κου Κλουξ Κλαν, γίνεται μνεία στον... Ελληνικό Σύνδεσμο Χρυση Αυγή...!!!

    Στην ιστοσελίδα του «The Knights Party» φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες αναφορά στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της στη Νέα Υόρκη, με την Αμερικανική ακροδεξιά οργάνωση να τονίζει ότι η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την Ελληνική διασπορά.
    -- *********--
    Ένα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».
    -- *********--
    «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε το εθνικιστικό όραμα», αναφέρουν οι «Ιππότες» που δεν παραλείπουν να κάνουν αναφορά στη δημοσκοπική άνοδο του Συνδέσμου.
    -- *********--
    «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής.
    Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων», γράφουν οι Νεοϋορκέζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ston 17 Οκτ 2012 11:27:00 π.μ.

    Oso yparxoun blakes san kai esena na kanoun toso ntoro gia tin XA toso tha megalonoun. Akoma kai i arnitiki diafimisi einai diafimisi! Stamatiste na asxoleiste kai tha deite ean dynamosoun katholou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πας να γαμηθείς κίτρινο μουνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μου ποιοι είναίοι φίλοι σου για να σου πω ποιος είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια πουτάνα έλεγε ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή. Όταν δεν έχεις (ηθικές) αναστολές, δηλ. δεν ντρέπεσαι, δεν κοκκινίζεις από ντροπή... Στην Ελλάδα ξεπεράστηκαν.

    Γιατί λοιπόν να ντραπεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI LES RE POUSTI GAITANE....
    DE SE GAMAME BROMOPOYSTA OSO KI AN KOLOTRIVESE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση