GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευκρινίσεις για τη δήλωση του Νταβούτογλου για το Αιγαίο

«Επιθυμούμε το Αιγαίο, ως μία θάλασσα ειρήνης και φιλίας, να είναι ανοικτό σε κάθε είδους συνεργασία» δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερ...

«Επιθυμούμε το Αιγαίο, ως μία θάλασσα ειρήνης και φιλίας, να είναι ανοικτό σε κάθε είδους συνεργασία» δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, σύμφωνα με διευκρινίσεις που δόθηκαν από το γραφείο Τύπου της Βουλής.
Σύμφωνα με τις ίδιες διευκρινίσεις, δεν αποδόθηκαν σωστά από τον τούρκο μεταφραστή, που συνόδευε τον κ. Νταβούτογλου, οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών σε ό,τι αφορά την αναφορά του στο Αιγαίο.
Το γραφείο του προέδρου της Βουλής, ύστερα από όσα φέρεται να αποδόθηκαν στον κ. Νταβούτογλου, έστειλε την ηχογραφημένη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να γίνει ακριβής μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση