GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεκόρ σημειώνει η ανεργία στην ευρωζώνη

Σε νέο ιστορικό υψηλό αναρριχήθηκαν τα ποσοστά ανεργίας στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Ειδικότερα, τ...

Σε νέο ιστορικό υψηλό αναρριχήθηκαν τα ποσοστά ανεργίας στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.
Ειδικότερα, το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε στο 11,6% , υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων που έκαναν λόγο για αύξηση της ανεργίας σε 11,5%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, οι άνεργοι ανέρχονται σε 18,49 εκατ. άτομα.

2 σχόλια

  1. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους φοβισμένους, τους αδύναμους και τους υποταγμένους δεν τους σέβεται κανείς!

    Θα μας ζαλίσουν πάλι με "το καλό της πατρίδας", μας χόρτασαν τόσο καιρό με σημαίες και "πατρίδες".

    Η πατρίδα του καθενός όμως δεν είναι κάποια θολή και ακαθόριστη ιδέα.Πατρίδα μας είναι πρώτα απ΄ όλα η ίδια μας η ζωή και η ζωή των παιδιών μας.

    Αν δε φανούμε άξιοι να παλέψουμε τώρα γι αυτά, για καμιά πατρίδα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε!

    Το τέλος αυτής της διαπραγμάτευσης, ας είναι το τέλος κάθε διαπραγμάτευσης μαζί τους.

    Μ' αυτούς που μπαίνουν στο σπίτι σου κι αρπάζουν τη ζωή και το μέλλον σου, το αύριο το δικό σου και των παιδιών σου δε διαπραγματεύεσαι.

    Πολεμάς!


    Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε εργοστάσιο και μαγαζί, σε κάθε στέκι ας σταματήσει κάθε άλλη συζήτηση κι ας μπεί δυναμικά το ζήτημα του τι θα κάνουμε τώρα, εμείς για τη ζωή μας.

    Η ζωή δεν περιμένει, ούτε έχει κενά.

    Ας αποφασίσουμε λοιπόν, κοιτώντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη.

    Η θα παλέψουμε ή θα χαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση