GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Πολύδωρας: Ο Ρουσόπουλος με άφησε εκτός κυβέρνησης και τον τιμώρησε η θεία δίκη

Ταράζει για ακόμα μια φορά τα πολιτικά νερά ο Βύρων Πολύδωρας με το νέο του βιβλίο που εχ...


Ταράζει για ακόμα μια φορά τα πολιτικά νερά ο Βύρων Πολύδωρας με το νέο του βιβλίο που εχει για τίτλο «Περί δημοσίου Χρέους». Στο στόχαστρο του πρώην προέδρου της Βουλής αυτή τη φορά μπήκε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και το επικοινωνιακό επιτελείο του Κώστα Καραμανλή από το 2000 και μετά.
Ο κ.Πολυδωρας θυμάται το σάλο που ειχε ξεσηκωθεί όταν είχε πει οτι θα έπρεπε να φύγουν με το καλημέρα 10.000 Πασόκοι αξιωματούχοι υποστηρίζει ότι ο κ.Ρουσόπουλος τον άφησε εκτός κυβερνήσης το 2004 για αυτή τη δήλωση και προσθέτει οτι η θεία δίκη τιμώρησε τους τότε επικριτές του και τους άφησε εκτός πολιτικής.
Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής στο επίμαχο απόσπασμα του βιβλίου του αναφέρει :
«O γράφων (σ.σ ο Πολύδωρας) στις εκλογές του 2004 απαντών σε ερώτηση δημοσιογράφου: «πως θα αντιμετωπίσετε το σύστημα ΠΑΣΟΚ;» απήντησε «με το καλημέρα θα λάβουν την οδό προς την έξοδο 10.000 αξιωματούχοι του ΠΑΣΟΚ». Έπεσαν τότε επάνω μου να με φάνε. Οι άσπονδοι φίλοι μου, με πρώτους τους αρμόδιους της επικοινωνίας, χτύπησαν με σφοδρότητα εμένα ως δήθεν μισαλλόδοξο που χαλούσα το αμνησίκακο και μεγάθυμο προφίλ της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή. Με στόχο τους να μείνω εκτός Βουλής! Έχασαν. Μπήκα στη Βουλή ανέτως αλλά με άφησαν εκτός κυβερνήσεως. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τα αίτια τόσης κακίας και τέτοιας σφοδρής επίθεσης. Μου περνούσε από το νου πάντως , μήπως ήθελαν τη συγκατοίκηση γιατί οι «αξιωματούχοι» του ΠΑΣΟΚ , που προσπαθούσα εγώ να οδηγήσω στην έξοδο, διέθεταν τεχνογνωσία «λαμογιάς» που επεδίωκαν να διδαχθούν! Η τιμωρός θεία δίκη κράτησε τους άσπονδους «επικοινωνιακούς» εκτός πολιτικής δράσης και μνήμης!».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση