GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

Tου Μάκη Γιομπαζολιά. Αυτά που βλέπουμε και ακούμε, μετά την τελευταία ενασχόληση των ηγετών της Ευρωζώνης   με το ελληνικό πρόβλημ...

Tου Μάκη Γιομπαζολιά.

Αυτά που βλέπουμε και ακούμε, μετά την τελευταία ενασχόληση των ηγετών της Ευρωζώνης  με το ελληνικό πρόβλημα, καθιστούν, για μια ακόμη φορά, πασιφανές το εξής απλό:
Ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας παίζουν- ως συνήθως -  επικοινωνιακά παιχνίδια, στις πλάτες του λαού, χάριν μικροκομματικής δεκαρολογίας. Και αυτό, την ώρα που η ελληνική κοινωνία πιέζεται, μέχρι διάλυσης και πάρα πολλοί πολίτες ασφυκτιούν, μέχρις αυτοκτονικών τάσεων.
Γιατί το λέμε αυτό.. ; Διότι:
Τα αποτελέσματα της Συνόδου των Βρυξελλών δεν είναι ασφαλώς Ανάσταση για την Ελλάδα, όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της Κυβέρνησης. Είναι συντήρηση της υπάρχουσας, δραματικής για την ελληνική οικονομία, κατάστασης, μέχρι νεωτέρας. Με κάποια ψήγματα ελπίδας. Που μπορούν, υπό προϋποθέσεις,  να εξελιχθούν σε επώδυνη, μακρόχρονη πορεία εξόδου από την κρίση, στα πλαίσια ευρωπαϊκών ρυθμίσεων, που η Κυβέρνηση ελπίζει, ότι θα αφορούν κάπως ΚΑΙ εμάς.
Δεν είναι όμως ούτε θάνατος για την χώρα τα αποτελέσματα των Βρυξελλών, όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι υπερβολικές κορώνες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τμημάτων της ελάσσονος. Η οποία Αντιπολίτευση δείχνει περισσότερο αγχωμένη, μήπως τυχόν και πετύχει πράγματα για την χώρα η κυβερνητική προσπάθεια, έστω και εάν κάτι τέτοιο θα ήταν, ακόμη και λίγο θετικό, για την Ελλάδα. 
Υπάρχουν όμως και οι Έλληνες πολίτες, οι πολλοί Έλληνες πολίτες, η μεγάλη τους πλειοψηφία θα έλεγα.
Οι οποίοι, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις εκλογές, ζητούν και εύχονται, να πάνε τα πράγματα καλύτερα από αυτό το δράμα που ζουν. Και αδιαφορούν για το τι χρώμα θα έχει η Κυβέρνηση που θα το καταφέρει αυτό.
Κάθε Έλληνας με πολιτική προτίμηση, θα ήθελε βέβαια, να επιτευχθεί η έξοδος της χώρας από αυτό το δράμα, από Κυβέρνηση του δικής του προτίμησης κόμματος.
Αλλά κάνουν λάθος όλα τα κόμματα, εάν θεωρούν, ότι οι Έλληνες προτάσσουν την κομματική τους επιλογή από την επιλογή της λύσης του προβλήματος, που όλους τους διαλύει.
Δεξιούς, Κεντρώους και Αριστερούς.
Για μια ακόμη φορά, τα ελληνικά κόμματα βλέπουν την πραγματικότητα μέσα από τους στενούς κομματικούς τους φακούς… Και κάνουν, για μια ακόμη φορά, λάθος.. Αυτήν την φορά, εγκληματικό λάθος…
Γιατί η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει πια τα
Αυτά…    

5 σχόλια

  1. AKOY ΓΕΡΟ ΤΡΑΓΕ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ
    ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΜΗΔΕΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις προάλλες είχε αναρτηθεί εδώ η μεγαλύτερη γλώσσα του κόσμου, με εγγραφή στο βιβλίο Γκίνες.
    Φαίνεται ότι οι αρμόδιοι δεν έχουν υπόψη τους τη γλώσσα του γαμπαζολιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που σκατοκέφαλοι ξαναμπήκαν στους βόθρους τους να ξαναπάρουν δυνάμεις, ας πάρουμε κι εμείς μια ανάσα.

    Καθώς βλέπεις Γιομπαζοιλιά είναι πολύ αργά για τον ορθό λόγο στην Ελλάδα. Οι νεοέλληνες εκπαιδεύτηκαν αλλιώς, η "ανεξάρτητη" τηλεόραση τους εκγύμνασε αλλιώς, το σινάφι σου συντέλεσε ίσως περισσότερο και από τους πολιτικούς σε αυτό το (κοινωνικό) χάλι.

    Φερέφωνα θα μου πεις οι δημοσιογράφοι, ωστόσο έκαναν πολύ καλή δουλειά για τους εργοδότες τους, εσύ τα ξέρεις από πρώτο χέρι (δεν εννοώ εσένα προσωπικά, ωστόσο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα και ονόματα).

    Το σημερινό κοινωνικό χάλι, ο νεοέλληνας τραμπάκουλας που μέχρι χθες ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ σήμερα ψηφίζει με φανατισμό Χρυσή και ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτούς τους ψηφοφόρους μιλάς, τους οποίους τα ΜΜΕ στα οποία εργάστηκες φιλότιμα διαμόρφωσαν την τελευταία 30ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ!!!
    ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση