GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καρδιά του χτυπούσε, αλλά τον πέρασαν για νεκρό

Οι γονείς ενός αγοριού 8 ετών κατέθεσαν αγωγή εναντίον νοσοκομείου του Σικάγο, επειδή οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι το παιδί τους ήταν...

Οι γονείς ενός αγοριού 8 ετών κατέθεσαν αγωγή εναντίον νοσοκομείου του Σικάγο, επειδή οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό, ενώ οι ίδιοι το έβλεπαν να ανοιγοκλείνει τα μάτια!
Ο μικρός Τζέιντεν, ο οποίος έχει αναπηρία βρέθηκε αναίσθητος από τη μητέρα του, στο δωμάτιό του. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι ήταν πολύ αργά. Οι συντετριμμένοι γονείς άρχισαν να κάνουν ετοιμασίες για την κηδεία του μικρού.
Μισή ώρα αργότερα, η μητέρα του Τζέιντεν, μαζί με άλλους δύο συγγενείς μπήκαν στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν ακόμη το αγόρι και τον είδαν να ανοιγοκλείνει τα μάτια!
Αμέσως έτρεξαν στους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν υπέρηχο στο παιδί και διαπίστωσαν ότι η καρδιά τους εξακολουθούσε να χτυπά!
Τώρα η οικογένεια ζητά αποζημίωση 200.000 δολαρίων από το νοσοκομείο. Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος τους, η περιπέτεια μπορεί να επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την υγεία του 8χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση