GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στον πάγο" η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στη ΝΕΤ

Από την κρίση δεν ξέφυγε ούτε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην κρατική τηλεόραση. Στο πλαίσιο... του «κουρέματος» του προγράμματο...

Από την κρίση δεν ξέφυγε ούτε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην κρατική τηλεόραση. Στο πλαίσιο...
του «κουρέματος» του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, μπαίνει στον πάγο και η εκπομπή "Στην Υγειά μας". Όπως αναφέρει η Real News, το πιο πιθανό είναι η εκπομπή να συνεχίσει με επαναλήψεις μέχρι τα Χριστούγεννα και από το 2013, αν όλα πάνε καλά, να δούμε νέα επεισόδια.
Οι περικοπές στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είχαν αρχίσει από τις προηγούμενες σεζόν. Ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα: "Πριν κοπεί το μπάτζετ, η εκπομπή -όχι εγώ- έπαιρνε 58.000 το επεισόδιο. Για μία τρίωρη εκπομπή, ελάχιστα πράγματα να ξέρει κανείς για την παραγωγή, είναι όχι καλά... Είναι λίγα χρήματα. Θα θέλαμε παραπάνω".

4 σχόλια

  1. Ας βάλουν τούρκικα σήριαλ που είναι ψόφια και χρηματικά ευτελή. Η ευτέλει α μας δείχνει να ψωνίζουμε τούρκικα σήριαλ. Όπως την δεκαετία του 70 υπήρχαν τα Ινδικά σήριαλ. Άλλαξαν την δομή της οικογένειας. Όλα καλά όταν οι νέοι μας φεύγουν και πάνε σε ξένες πατρίδες να φάνε ψωμί. Τέτοιοι είναι οι βλάκες και εσείς παρακολουθήτε τις εκπομπές τους. Αφήστε τους και κλείστε τις τηλεοράσεις για να μάθουν να υποστούν και αυτοί τον άσχημο τρόπο πυ μας συμπεριφέρονται οι κρατούντες. Νδ και πασοκ και δημαρ. Κληστε τις τηλεοράσεις για να μην φύγουν τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

    ΣΤΗΝ ΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XARAS ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΕΧΑΣΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΥΤΣΟΒΛΑΧΟΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ.ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΡΓΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΤΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμάν πια έφαγε με χίλιες μασέλες κάθε ξεχασμένο που εμφάνιζε κάτι τις του χρωστούσε κάθε κότα που χόρευε έγλειφε και κάνα γλειφιτζουρι έτρωγε και κανένα γλυκό.
    Για την Ελλάδα βρε γαμώτο.
    Ο τρελός με την τρελάρα του γέμιζε την κοιλάρα του και φυσικά όλοι αυτοι που ήξεραν όλα αυτά τα κόλπα και πεινούσαν βρήκαν τώρα την ευκαρία τώρα να βγάλουν και αυτοί το παντεσπάνι τους...

    ΣΠΥΡΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ μην θέλεις να εισαι μονοχοφαγας άσε να χορταααααασει και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση