GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Λουξεμβούργο ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων...

Στο Λουξεμβούργο, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των εκπροσώπων των δανειστών μας για την ορισ...

Στο Λουξεμβούργο, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των εκπροσώπων των δανειστών μας για την οριστικοποίηση των νέων μέτρων.
Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Χρήστος Σταϊκούρας και οι συνεργάτες τους βρίσκονται ήδη εκεί από σήμερα ενόψει της αυριανής συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. Μαζί τους έχουν μεταβεί και οι επικεφαλής των κλιμακίων της τρόικας.
Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις εκτός από σήμερα και αύριο μέχρι την έναρξη του Eurogroup.
Στόχος είναι να έχει συμφωνηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του απαιτούμενου πακέτου μέτρων και η ελληνική πλευρά να δείξει τα καλύτερα δυνατά δείγματα γραφής ώστε να υπάρξει μια θετική για τη χώρα μας δήλωση σχετικά με την πρόοδο που έχει κάνει στις απαιτούμενες αλλαγές.
Δεδομένο, πάντως, πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα και με όσα δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών μετά τη χθεσινή συνάντηση, ότι οι τελικές αποφάσεις και η έκθεση της τρόικας θα έρθουν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Δηλαδή, η ελληνική πλευρά δεν θα έχει στα χέρια της την οριστική συμφωνία με τους δανειστές μας στη Σύνοδο Κορυφής, στις 18 του μήνα.

1 σχόλιο

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση