GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για «αμνησία» κατηγορεί τον αντίπαλό του ο Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα υποστήριξε σήμερα σε ομιλία του στη Βιρτζίνια, ότι ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλός του στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, Μιτ Ρό...

Ο Μπαράκ Ομπάμα υποστήριξε σήμερα σε ομιλία του στη Βιρτζίνια, ότι ο Ρεπουμπλικάνος αντίπαλός του στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, Μιτ Ρόμνεϊμ, πάσχει από «Ρομνησία» γιατί «ξέχασε τις υπερσυντηρητικές θέσεις που προέβαλε όταν διεκδικούσε το χρίσμα του κόμματός του και τις έχει αντικαταστήσει με πιο μετριοπαθείς.
Ο Ρόμνεϊ, πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, έχει μειώσει τη διαφορά που τον χώριζε από τον Ομπάμα στις δημοσκοπήσεις μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρησή τους, στις 3 Οκτωβρίου.
Μιλώντας σε 9.000 υποστηρικτές του στη Βιρτζίνια, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι ο Ρόμνεϊ αναιρεί τις συντηρητικού χαρακτήρα υποσχέσεις που είχε δώσει.
«Ξεχνάει ποιες είναι οι δικές του θέσεις και ελπίζει ότι θα τις ξεχάσετε κι εσείς. Εννοώ ότι αλλάζει τόσα πολλά, αντιστρέφει τις θέσεις του, τις παρακάμπτει… τόσο που θα πρέπει να βρούμε μια ονομασία για την ασθένεια απ’ την οποία υποφέρει. Νομίζω ότι την λένε Ρομνησία», είπε ο Ομπάμα υπό τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του πλήθους.
Ο Ομπάμα αναφέρθηκε επί μακρόν στην «αμνησία» του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, περιγράφοντας τα «συμπτώματα» της ασθένειας και συγκρίνοντάς τα με τη στάση που έχει τηρήσει ο Ρόμνεϊ σε διάφορα θέματα, όπως είναι η άμβλωση και οι φόροι για τους πλούσιους.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση