GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχει μονιμότητα στις υπουργικές θέσεις»

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, μετά την ψήφιση των μέτρων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε συνέντευξή του...

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, μετά την ψήφιση των μέτρων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews».
Δηλώνει πως όλοι οι υπουργοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ταυτόχρονα τον αγώνα για την επίτευξη του κοινού στόχου και προσθέτει πως «δεν υπάρχει μονιμότητα στις υπουργικές θέσεις».
Τονίζει ακόμα πως το «κούρεμα του χρέους» δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα της κυβέρνησης, αλλά λέει «ναι» σε χαμηλότερα επιτόκια και μετακύλιση του χρόνου αποπληρωμής των ομολόγων που διακρατεί η ΕΚΤ.

2 σχόλια

  1. "ΣΦΑΓΗ" ετοιμάζουν οι 3 καβαλέρος, αφού υποχρεώσουν τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα ΑΘΛΙΑ μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ.
    Υπουργοί και βουλευτές των τριών κομμάτων θα διαγραφούν ή θα παραμεριστούν για να τακτοποιήσουν οι 3 "ηγέτες" τους παρατρεχάμενους κολλητούς. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, αφού τους ταπεινώσουν με το "ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ" και μετά θα τους εξαφανίσουν πολιτικά !
    Δύσκολα τα πράγματα για τα "μπακογιαννάκια" και τα "καραμανλάκια" στη ΝΔ ! Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος είναι εξοργισμένος με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τον Κουβέλη υπάρχει παγωμάρα στα 3 κόμματα. Προβληματισμός και στη ΝΔ γιατί σήμερα άρχισαν πιο έντονες αποδοκιμασίες προς βουλευτές της ΝΔ, ενώ στην άφιξη του Άξιον Εστί οι χιλιάδες πιστών δεν χειροκρότησαν τους κυβερνητικούς υπουργούς και βουλευτές, ενώ ακούγονταν και αρνητικά σχόλια γι' αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είναι όμως πλέον ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ
    η ΤΑΡΑΧΗ που έχει πιάσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ

    6,55 σου αρέσει το μπουκάλι στην κωλοτρυπίδα σου ...εε........!!



    το ΠΑ$$ΟΚ είναι πάντα ΕΔΩ.

    απλώς, τώρα τελευταία το λένε και..£ΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση