GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέφτεται να συνεχίσει ο Σουμάχερ...

Δεν το βάζει κάτω ο Μίχαελ Σουμάχερ. Αν και προ τριών ημερών ενημερώθηκε από τη Mercedes πως δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της και θα αν...

Δεν το βάζει κάτω ο Μίχαελ Σουμάχερ. Αν και προ τριών ημερών ενημερώθηκε από τη Mercedes πως δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της και θα αντικατασταθεί από τον Λιούις Χάμιλτον, ο 43χρονος πιλότος σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει στη Formula 1.
Sauber, Lotus, ακόμη και η Ferrari, φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρουν συμβόλαιο στον «Σούμι». «Ο Μίχαελ έχει επιλογές. Όμως είναι πολύ νωρίς πούμε οτιδήποτε. Όλα είναι πιθανά», δήλωσε η μάνατζερ του επτάκις παγκοσμίου πρωταθλητή, Ζαμπίνε Κεμ.
Σύμφωνα με την «Bild», οι πιθανότητες να συνεχίσει να οδηγεί ο Σουμάχερ στη Formula 1 είναι μοιρασμένες με το να αποχωρήσει από το κόκπιτ και να περάσει σε κάποιο άλλο πόστο. Τα χρήματα δεν θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του, αφού εκτιμάται πως στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ από τη δράση του στη Formula 1, αλλά και από διάφορες χορηγίες και διαφημίσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση