GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΥΣΗ Η ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΚΩΝ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.    http://www.nasostsaganelis.gr/ .  Ξεζούμισαν, λαούς και λαούς -ώρα να ΤΣΑΛΑΚΩΘΟΥΝ και οι δανειστές ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ν...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.   http://www.nasostsaganelis.gr/.

 Ξεζούμισαν, λαούς και λαούς -ώρα να ΤΣΑΛΑΚΩΘΟΥΝ και οι δανειστές ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ να σωθεί η Ευρώπη.

Αηδιαστική υποκρισία. Χυδαίος τραμπουκισμός.
«Ελίτ»-αλητεία. Ανώτερη τάξη αρπακτικών…
Το περιβόητο ΔΝΤ –«ο ληστής με άδεια να σκοτώνει»- ΤΩΡΑ μας λέει ότι το χρέος μας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ μη βιώσιμο…
Πώς να αντέξεις άλλο ΔΝΤ και Λαγκάρντ;
Πώς να συγκρατηθείς;
Όταν ακούς ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ η κυράτσα χαμογελαστή (μύτη-ξιφολόγχη) και εσύ να νοιώθεις λιώμα. Σαν να σε πάτησε λεωφορείο…
Τώρα, λοιπόν, το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο. Πριν από 2,5 χρόνια δεν ήταν υπερχρέος. Ήταν «φιλέτο»!!!
Έτσι, τότε το είδε το ΔΝΤ και μπούκαρε καταληστεύοντας Πατρίδα και πολίτες.
Το ερώτημα είναι γιατί το ΔΝΤ θέτει ΤΩΡΑ τελεσίγραφο χρέους εκβιάζοντας Ευρώπη και Ελλάδα;
Το Ταμείο-«σαιτόφιδο τόκων» όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί τόσο εκτίθεται.
ΑΥΤΟΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!
Βγάζει, μόνο του, στο φως τα «πισώπλατα» σχέδιά του…
Φοβούμενο, ότι η Ευρώπη ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ των οργισμένων λαών της πλησιάζει την ώρα για μία ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ του χρέους Ελλάδας, Ιταλίας Πορτογαλίας και Ισπανίας.
Και ποια λύση τρέμει το ΔΝΤ;
Τη λύση που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ θα είναι σκληρή και για τους δανειστές. Έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν γίνεται αλλιώς. Οι ξεζουμισμένοι στέρεψαν…
Μετρημένες στα δάχτυλα οι αποφάσεις για την Ευρώπη.
Πρώτη, η επαναγορά ομολόγων από την ΕΚΤ. Κρίνεται, μισή λύση. Που ΔΕΝ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ την κρίση.
Δεύτερη, ένα νέο «κούρεμα» που θα πληρώσουν πάλι οι λαοί. Αυτό θέλει, το ΔΝΤ. Αυτή τη λύση, δεν την θέλουν οι Ευρωπαίοι. Γιατί το έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα στείλουν στον «άλλο κόσμο» συνολικά την Ευρώπη.
Τρίτη, το βαθύ «κούρεμα» των τόκων.
Αυτή τη λύση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ το ΔΝΤ όπως ο διάολος το λιβάνι… Συνέχεια εδώ.

4 σχόλια

  1. Διαβάστε προσεκτικά την AGENDA 21 αρθρο άρθρο, αυτήν που υπέγραψαν 188 κράτη ανα την υφήλιο στο Ριο ντε Τζανέιρο και μετα συγκρινετε την με τις απαιτήσεις της Τροικας και θα καταλάβετε καλα τι ζητάει ο ΤΟΜΣΕΝ και ποιανού οδηγίες ακολουθεί το ΔΝΤ.
    Υπάρχουν πάρα πολλά videos και συνεντεύξεις στο δίκτυο από όπου μπορείτε να ενημερωθείτε. Θα μαθετε γιατι φορολογούν τα παιδια,θα μάθετε γιατι θέλουν διακαώς τις ιδιωτικοποιήσεις, θα μαθετε ποιους θεωρούν αναλώσιμους, θα μαθετε γιατι θα φορολογηθουν και τα κοτετσια, θα μαθετε γιατι θα σπερνουμε μόνο με υβρίδια μειωμενης παραγωγικής απόδοσης και ασφαλώς θρεπτικότητας, θα μαθετε γιατι πρεπει να αφανιστουν οι ηλικιωμενοι και οι νεοι δεν θα κανουν παιδια, θα μαθετε τόσα όσα δεν εχετε φανταστεί. Τα μεγαλυτερα ψεμματα και οι βρώμικοι σκοποί βρίσκονται παντα σε ολοφανερη θεα έτσι ωστε να νομιζεις οτι ειναι κατι δεδομένο.
    Διαβαζωντας την agenda 21 θα καταλάβετε τινος παιχνιδι παίζεται στην ΕΛΛΑΔΑ ποιων συμφεροντα εξυπηρετούνται, σε τι αποσκοπούν με τα μετρα εξαθλιωσης και ολοκληρωτικής παράδοσης ΄της χωρας και μετα ανατρέξτε να δειτε αυτα που ζητούν από την Ελλαδα να εφαρμόσει τα εχουν ήδη κανει το ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ με το κοπρόσκυλο τον Γουλφοβιτς σε χωρες της Λατινικής Αμερικής όπως το ΕΚΟΥΑΔΟΡ ο ΠΑΝΑΜΑΣ η ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ η ΧΙΛΗ η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Δείτε τις χωρες προ ΔΝΤ και παγκόσμιας τράπεζας και μετά. Λόφοι ολοκληροι από φαβελλες εξαθλιωμενων καταχρεωμένων υπερχρεωμένων και παμπτωχων σε χωρες με πλουσιο υπεδαφος σε πετρελαιο , δεντρων καφε, κακαο, μπανανες και άλλων παραγωγων που περιήλθαν μεσω των ιδιωτικοποιήσεων σε εταιρείες που που αποκομιζουν δις κερδη εξαθλιώνοντας λαούς.
    Οι δυο πρόεδροι ΡΟΛΝΤΟΣ και ΤΟΡΙΧΟ που αντισταθηκαν απεναντι στα κτήνη "πεθαναν" σε αεροπορικό δυστύχημα μεσα σε 3 μήνες!!!ο Αλλιεντε εκτελεστηκε και τα πουλημενα τομαρια πρόεδροι της ΑΡΓΕΝΤΙΝΉΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΊΑΣ ΤΟΥς ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.
    Απλή λογική χρειάζεται για να καταλαβετε τι ρολο παίζει ο Τομσεν και η παρέα του στην Ελλάδα.
    Τα ιστορικά ντοκουμεντα υπάρχουν σημασια έχει να θελεις να τα δεις και να μην εθελοτυφλείς σαν καραγκιοζομαλακας και να περιμένεις να σε σωσει καθε κοπρια που σου πουλησε παραμυθι και φυκια για μεταξωτες κορδέλλες να τον ψηφίσεις και νομιμα και με την άδεια σου να σε ξεσκισει και να σε στείλει μια ωρα αρχίτερα χωρις να μπορείς να κανεις τίποτε εκτος από το να κλαψουρίζεις σαν μυξοπουτανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ολα φταινε οι αλλοι δηλαδη και κυριως οι ξενοι,ο κακος ο τομσεν και η παρεα του κ.τ.λ..Το θρησκευτικο υποβαθρο δηλαδη δεν παιζει ρολο για το καταντημα των ελληνων.
    Με μια θεση στο δημοσιο ολα αυτα που λες τα ξεχναει ο καθενας εκτος βεβαια το να λεει οτι παντοτε φταινε οι κακοι ξενοι.
    Αλλα ξεχασα ο κισιγκερ θελει να αφανησει τους ελληνες......αλλα τι μονο ο κισιγκερ,οι παντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7.51

    Επί 30 χρόνια εργαζομαι στο ιδιωτικό τομεα. Εχω προσφερει στο Ελληνικο κράτος 27 εκατομυρια από εισφορές στο ΙΚΑ 2,5 εκατομυρια επικουρικο και 32 εκατομυρια πλήρωσα σε φορους στα 30 χρόνια εργασίας μου. Από το κράτος έως σήμερα έχω πάρει 150000 δραχμές για επιδομα τοκετου του γιου μου!!!και ενα χρόνο επίδομα ανεργίας που μεσολαβησε σε αλλαγή της εργασίας μου. Υπηρετησα 30 μηνες στον στρατό και σημερα συνεχίζω να είμαι ιδιώτης με ατομικη επιχείρηση δίνωντας σε 10 οικογενειες ψωμί.
    Αν λοιπον με θεωρείς κρατικοδίαιτο τα ανωτέρω νομίζω σου δίνουν μια απάντηση.
    Σε ότι αφορά αν όλοι θελουν να πεθανουν οι Ελληνες και ειδικα ο Κισσιγκερ που απο οτι αντιλαμβανομαι δεν τον γνωρίζεις και πολυ καλά εννοώντας όχι προσωπικά αλλα πολιτικά για το τι καθαρμα ειναι, εχω να σου πω ότι όυτε συνομοσιολόγος είμαι ουτε φαντασιοπληκτος αυτα που παραπεμπω να δειτε και να μαθετε ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι εικασίες και θεωρίες συνομωσίας.
    Κανε τον κόπο και ψαξτο λιγο και αν δεις ότι έστω και σε ενα σημείο έχω υπερβάλλει ή ακομα ψευδομαι είναι στην διαθεση σου τα στοιχεία μου να με διασύρεις και να μου αντιτινεις ότι μου πρεπει σαν ψευτη ή μυθομανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα παραπανω για το ρολο του δ.ν.τ. της παγκοσμιας τραπεζας στην νοτια αμερικη ειναι σωστα.Ωστοσο το δ.ν.τ. οτι προγραμμα του ζητησει μια κυβερνηση η οποια το καλει,αυτο συντασει.Ειναι ιδεοληψια να ακουω οτι καποιοι κακοι ξενοι ολη την ωρα μας κυνηγανε απο αρχαιοτατων χρονων.
    Τωρα ορυκτοι πλουτοι, πατρελαια δεν θα βγουν γιατι πρεπει να λαδωθει και η τελευταια καθαριστρια του δημοσιου.

    Δεν σου ζητησα να απολογηθεις για τα εργασιακα σου ,ουτε σε χαρακτηρισα κρατικοδιαιτο μυθομανη η ψευτη.Μιας και τα ανεφερες ομως μπραβο που δινεις καθε μηνα 10000 εβρο σε μισθους στους υπαλληλους σου.Για τις εισφορες σου στα ασφαλιστικα ταμεια παραπονα να κανεις σε αυτους που τοσες δεκαετιες ψηφιζες και οι οποιοι καλεσαν το δ.ν.τ.Μπορουσες να κανεις ιδιωτικη ασφαλιση σε τραπεζα του εξωτερικου,αλλα ξεχασα ειναι οι ξενοι εκει και δεν πηγαινες.
    Αν πιστευεις οτι εξισοροπεις ψυχολογικα,σου κανει καλο και ηρεμεις,το να λες το τι καθαρμα ειναι ο κισιγκερ καν'το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση