GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντου γιου λάικ μαντμαζέλ δι γκρις;

Για το ότι είναι (και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι επ' αόριστον) «κομμένος» από τον Επίτροπο Χαν η στήλη σας έχει ενημερώσει. Έτσ...

Για το ότι είναι (και απ' ό,τι φαίνεται θα είναι επ' αόριστον) «κομμένος» από τον Επίτροπο Χαν η στήλη σας έχει ενημερώσει.
Έτσι, ο Γιάννης ο περιφερειάρχης - Σγουρός αφού είδε κι απόειδε, επιχειρεί τώρα να κάνει γνωριμίες σε χαμηλότερο επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, σε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Περιβάλλοντος για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, με τα ελληνο-αγγλικά που μόνο αυτός γνωρίζει, ζήτησε τα τηλέφωνα της γαλλίδας Διευθύντριας Περιφερειακής Πολιτικής  της Κομισιόν, Στεφανί Μπουρντί: «Για να μιλάμε», όπως της είπε, αφήνοντας τη σύξυλη.
Όχι, της ελληνίδας υφιστάμενής της (είναι τμηματάρχης της ίδιας Διεύθυνσης) Νέλλης Παλαιολόγου δεν της το ζήτησε, καθώς όπως φάνηκε και από τη σύντομη προηγούμενη παρέμβαση του δε θυμόταν το όνομά της!!!
Σ.σ.:  Ο Γιάννης είναι ανεξάντλητος. Πάντα βρίσκει κάτι να εκπλήσσει τη στήλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση