GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίτιμος Δημότης της Έδεσσας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Έδεσσα, Γιώργος Φερδής Επίτιμος Δημότης της πόλης της Έδεσσας ανακηρύχθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνώ...


Έδεσσα, Γιώργος Φερδής
Επίτιμος Δημότης της πόλης της Έδεσσας ανακηρύχθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Γιάννου, δίνοντας το κλειδί της πόλεως στον Αρχιεπίσκοπο, μεταξύ άλλων τόνισε: «Σας δίνω το κλειδί της πόλης μας, αν και δεν θα ανοίξετε με το κλειδί κάποια πόρτα, παρόλα αυτά η παρουσία σας, άνοιξε τις καρδιές όλων».
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που του έγινε, υπογραμμίζοντας ότι η Εκκλησία και οι τοπικές αρχές έχουν κοινούς στόχους.
«Ζούμε σε μια εποχή που πρέπει να συνεργαστούμε, η Εκκλησία είναι έτοιμη να προσφέρει σε οποιονδήποτε την βοήθεια της», ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος.
Επίσης ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε και σε όλους εκείνους που προσφέρουν στην Εκκλησία, τονίζοντας ότι «Κύριο έργο της Εκκλησίας είναι να καλλιεργήσει πνευματικά τον άνθρωπο».
«Ο Χριστιανισμός δεν είναι ιδεολογία, δεν είναι θεωρία, είναι βίωμα», υπογράμμισε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Πηγή:romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση