GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός καταζητούμενος εγκληματίας στο Μεξικό

Οι αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν σήμερα πως τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά ενός κακοποιού ο οποίος σκοτώθ...

Οι αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν σήμερα πως τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά ενός κακοποιού ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ένοπλη σύγκρουση με πεζοναύτες καταδεικνύουν ότι πρόκειται για τον καταζητούμενο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης «Zetas» Εριμπέρτο Λασκάνο.
«Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στα δακτυλικά αποτυπώματα του μεγάλου, του δείκτη και του μεσαίου δακτύλου του δεξιού χεριού ενός από τους κακοποιούς που έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή, στην Πολιτεία Κοαουίλα, διαπιστώθηκε πως μπορεί να πρόκειται για τον “Ελ Λάσκα”», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Ο Λασκάνο, ή «Εκτελεστής», ήταν ένας από τους πλέον καταζητούμενους κακοποιούς στη χώρα και αποτελεί το πιο σημαντικό στέλεχος του οργανωμένου εγκλήματος που πέφτει θύμα της στρατιωτικού τύπου επιχείρησης του προέδρου Φελίπε Καλδερόν κατά των μεξικανικών συμμοριών. Ο «Ελ Λάσκα» έχασε τη ζωή του, μαζί με άλλο ένα ύποπτο ως μέλος των Zetas.
Οι Zetas, θεωρούνται μία από τις πλέον επίφοβες εγκληματικές οργανώσεις στο Μεξικό, και έχουν διαπράξει ορισμένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση