GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το προφίλ του υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής»...

Μειώνεται η επιρροή της ακροδεξιάς στη νεολαία, ενώ αυξάνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες και ειδικά στους εργαζόμενους κατώτερης εκπαίδευσ...

Μειώνεται η επιρροή της ακροδεξιάς στη νεολαία, ενώ αυξάνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες και ειδικά στους εργαζόμενους κατώτερης εκπαίδευσης.

Η έρευνα συγκρίνει τα αθροιστικά στοιχεία για το διάστημα από την προεκλογική περίοδο του Μαΐου μέχρι τις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου, με τα αντίστοιχα από την ανάδειξη της τρέχουσας Βουλής μέχρι και το τελευταίο Βαρόμετρο του Οκτωβρίου.
Οι θετικές γνώμες για τη Χρυσή Αυγή στο σύνολο του δείγματος από 16% έφτασαν το 21%, με την αύξηση να είναι μεγαλύτερη στις γυναίκες και στις ηλικίες 35-44 και 45-54.
Η επιρροή της Χρυσής Αυγής διπλασιάστηκε, αυξημένη κατά 13 ποσοστιαίες μονάδες, στους πολίτες κατώτερου μορφωτικού επιπέδου, ενώ στη μέση εκπαίδευση ενισχύθηκε κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αντίθετα, μειώθηκε κατά 1 μονάδα στα άτομα ανώτερης εκπαίδευσης.
Αξιοσημείωτη είναι η υποχώρηση της δημοφιλίας τςη Χ.Α στις νεότερες ηλικιακά ομάδες, καθώς υπάρχει μείωση 4 μονάδων στις ηλικίες 18-24 και 2 μονάδων στις ηλικίες 25-34.
Σημαντική αντίθεση καταγράφεται και στις τάσεις ανάλογα με την εργασιακή κατάσταση. Ετσι, ενώ οι εργαζόμενοι και οι άεργοι που εγκρίνουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αυξάνονται, κατά 3 και 7 μονάδες αντίστοιχα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ανέργους, που παραμένουν στα ίδια επίπεδα.
Η αύξηση της επιρροής της ακροδεξιάς είναι υπερδιπλάσια στην επαρχία και τις μικρές πόλεις σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα (ενίσχυση κατά 7 μονάδες στις δύο πρώτες περιπτώσεις, έναντι 3 στην τελευταία).
Δημοσίευση Public Issue

8 σχόλια

  1. Σιγά τ΄αυγά...

    Όταν το 2012 μία εφημερίδα τολμά να μιλά για "βασανιστήρια" τότε μόνο άσχημα πράγματα μπορεί να ακολουθήσουν...

    Χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί από ΚΑΝΕΝΑ (πέραν από τους ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ που συνελήφθησαν
    και ... "καταγγέλουν") ότι
    υπήρξαν βασανιστήρια,
    η Επίσημη αγαπημένη του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τα πάντα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην δημοκρατία...

    Έτσι για να πάρουμε μία ακόμα επιβεβαίωση ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που ρίχνουν νερό στον Μύλο της Χ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πια ιερά και όσια ρε παπάρες; Θεομπαίχτες; Ο Σατανισμός είναι μέσα στο αίμα σας ( προσωπικά είμαι ΑΘΕΟΣ ούτε τους Θεούς σας φοβάμαι ούτε τούς Σατανάδες σας) Άλλα προσπαθώ να βρω τι διαφορά έχετε από τους άλλους θανατικούς θεομπαίχτες , Μουσουλμάνους , Ινδουιστές, Ιεχωβάδες!!!!! ...

    Ακούστε κωθώνια στο όνομα του ΘΕΟΎ πες τον όπως θέλετε, ότι σας εκφραζει έχουν χυθεί και χύνονται ποτάμια αίματος...

    Όσο για τους Χριστιανοοπαδος ένα θα τους πω , Ο Χριστός γύρισε και το άλλο μάγουλο, δεν διαχώριζε τους ανθρωπους ( αν διαβάσετε στα λεγομενα του ΈΛΕΓΕ ) κανείς στο σπιτι του Πατέρα μου δεν είναι λαθραίος , δεν ηρθα για σώσω τους πιστούς, αλλά για τους αμαρτωλούς, ο έχων δυο χιτωνες να δινει τον έναν.... ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΡΕ ΚΑΘΊΚΙΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ; ΠΟΥΛΆΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΊΚΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;

    ΕΣΕΙΣ ΚΆΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΘΕΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΉΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΌΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΊΧΤΕΣ ...

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίζουν τα 3 κόμματα της κυβέρνησης. Δεκάδες βουλευτές αδυνατούν να ψηφίσουν τέτοια μέτρα, που θα εξαφανίσουν τις Ελληνικές Οικογένειες ! Όποιος ψηφίσει τα μέτρα, το ξέρει, ότι είναι τελειωμένος, είτε από το λαό, είτε από τη νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου που ετοιμάζουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης σε όσους αντιπαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προφίλ των ψηφοφόρων της ΧΑ το μάθαμε....το προφίλ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ,του ΔΗΜΑΡ,του ΚΚΕ,του ΑΝΤΑΡCIA και άλλον δήθεν αριστερών κομμάτων πότε θα το μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ΠΑ$$ΟΚ είναι πάντα ΕΔΩ.
    απλώς
    τώρα τελευταία, το λένε και £ΥΡΙΖΑ.


    $________________________________ £

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας απασχολεί το προφίλ των οπαδών της ΧΑ.
    Πολύ καλά.

    Το προφίλ των λοιπών οπαδών που έχασαν την δουλειά τους και τους ζητάνε και τα ρέστα με τους φόρους δεν σας απασχολεί?

    Εσεις που γράφετε όλα αυτά εχετε βγει στον δρόμο να ακούσετε τι λέει ο κόσμος?

    Αν ειστε κλεισμένοι σε τέσσερεις τοίχους τι να καταλάβετε.

    Ξέρετε πόσες οικογένειες υποφέρουν?

    Αφήστε λοιπόν τα παχιά λογια και να τρέξετε να βρείτε τρόπους να ανακουφισθεί ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ, ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ. ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

    VIDEO

    http://youtu.be/2J1KyAt7OZM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθημερινά μας λέτε γιά τη Χρυσή Αυγή, γιά τους κλέφτες και προδότες δεν έχεται να μας πείται τίποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση