GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει αύριο η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, στις 13.30, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του προέδρου του κινήματος, Ευάγγελου Βενιζέλ...

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, στις 13.30, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του προέδρου του κινήματος, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη σκιά της παραίτησης του πρώην υπουργού, Γιάννη Ραγκούση. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του πρώην κορυφαίου στελέχους, κρατά αποστάσεις από το «σημερινό ΠΑΣΟΚ», καθώς το ποτήρι ξεχείλισε για «ένα ΠΑΣΟΚ στο οποίο έχουν επικρατήσει πλήρως οι αντιλήψεις και οι πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης. Αντιλήψεις και πρακτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στην ηθική παρακμή καθώς και την ελληνική κοινωνία στην αγανάκτηση και στην οργή».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση