GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και εισαγγελέας για τα σκουπίδια στο ΑΠΘ...

 Από το aristoteleianea.wordpress.com Μόλις τη Παρασκευή το πρωί σε σύσκεψη με  το πρυτανικό συμβούλιο, κοσμήτορες σχολών και πρόεδροι...

 Από το aristoteleianea.wordpress.com

Μόλις τη Παρασκευή το πρωί σε σύσκεψη με  το πρυτανικό συμβούλιο, κοσμήτορες σχολών και πρόεδροι τμημάτων του ΑΠΘ, αντιμέτωποι με τις συνέπειες της απεργίας των εργολαβικών υπαλλήλων για 4 συνεχόμενες εβδομάδες, ζήτησαν τη πραγματοποίηση υγειονομικού ελέγχου σε χώρους του πανεπιστημίου. Παρασκευή μεσημέρι, η πρυτανεία είχε καταθέσει το αίτημα προς το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας.
Όπως είχαμε πεί, η βδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, ήταν φανερό πως θα έφερνε εξελίξεις. Έτσι σήμερα το πρωί κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών επισκέφθηκε το ΑΠΘ και πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του.
Αργά το μεσημέρι σήμερα, έγινε γνωστό πως ακολούθησε και παρέμβαση του Εισαγγελέα.  Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Ευάγγελος Μαδεμλής διέταξε να διενεργηθεί προακαταρκτική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν τελούνται τα αδικήματα της υποβάθμισης περιβάλλοντος καθώς και της παράνομης βίας καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα όταν καθηγητές και φοιτητές πήραν πρωτοβουλία να καθαρίσουν τους χώρους δέχτηκαν επίθεση από εργολαβικούς υπαλλήλους, όπως διαβάζουμε στον Αγγελιοφόρο.
Επιγραμματικά λοιπόν το ΑΠΘ καλεί τη Παρασκευή έπειται απο αιτήματα συγκεκριμένων σχολών και τμημάτων το σώμα επιθεωρητών για υγειονομικό έλεγχο.  Ο υγειονομικός έλεγχος πραγματοποιείται τη Δευτέρα το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας μέρας ακολουθεί η παρέμβαση του Εισαγγελέα. Το ΑΠΘ επίσημα κάλεσε μόνο για υγειονομικό έλεγχο. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόσκληση και κανένα έγγραφο προς τον εισαγγελέα όπως γράφεται ήδη στη blogοσφαιρα. Το ζήτημα έχει περάσει πλεόν στα χέρια της Δικαιοσύνης και αναμένονται απο έδω και πέρα σημαντικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση