GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Το πακέτο έκλεισε, ο Κουβέλης ας κάνει ό,τι νομίζει

Το πακέτο των μέτρων έχει ουσιαστικά κλείσει και θα έρθει στη Βουλή, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Το νέο πακέτο μέτρων έχει κλεί...


Το πακέτο των μέτρων έχει ουσιαστικά κλείσει και θα έρθει στη Βουλή, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών
Το νέο πακέτο μέτρων έχει κλείσει επί της ουσίας, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών.
Όπως είπε, τα μέτρα θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, ενώ σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ πως δεν θα ψηφίσει αλλαγές στα εργασιακά, φέρεται να απάντησε: «Η τρόικα έχει κάνει βήματα πίσω για τα εργασιακά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ο κ. Κουβέλης ας κάνει ό,τι νομίζει».
Πηγή: voria.gr

8 σχόλια

  1. Καλά ρε δεν ντρέπεστε οι πολιτικοί μας; Αν ισχύουν τα μετρά που ανακοινώνουν τα κανάλια και το ΜΕΚΑ παρακάλω !!! Όχι στην δραχμή δεν πάμε , αλλά στην ΟΥΤΕ ΣTHN ΔΕΚΆΡΑ...

    Σαμπο λοιπόν θέλετε ΕΕΕ; σαμπό θα φάτε ..τα σαμπό ηταν τα τσόκαρα που κατασκεύαζαν στην Λυών , ΌΤΑΝ ΠΉΡΑΝ ΜΕΤΡΆ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ,οι εργάτες τα έβαζαν μέσα στης μηχανές που τα κατασκεύαζαν οι ίδιοι, ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΒΓΉΚΕ ΚΑΙ Η ΛΈΞΗ ΣΑΜΠΟΤΆΖ...

    Δεν θέλατε εθνικό νόμισμα εεεε φάτε τα σκατά σας τώρα ΟΛΟΙ.

    Μόλις ψηφίσουν τα μέτρα ΑΥΤΆ που είναι βόμβες εξόντωσης ΛΑΟΥ αρχίζει και οι δικιά τους εξόντωση, χωρίς να διαφυγή κανένα τους { ΟΙ ΔΙΕΥΘΎΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΊΖΟΝΤΑΙ } και ας μπει μπροστά η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΉ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ =ΜΑΤ=..

    Η..Ο.Π.Λ.Α..... μόλις τα περάσουν θα αποδεχτεί .... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κρατηστετο ΑΥΤΌ ΕΔΏ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ..ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..

    ΤΕΡΜΑ 600 ΦΑΡΜΑΚΑ..ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ;;;;ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΨΗΣΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ. ΚΑΙ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ !

    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ. ΡΙΞΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΟΜΜΑΝΕΤΣΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΓΗ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετωπικη Μητροπουλου-Φωτοπουλου- Μπαχαλο στον ...ΣΥΡΙΖΑ

    Με επιστολή του ο βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος εξαπολύει επίθεση στους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ
    για τη συνεργασία με τον Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τον Ανδρέα Κολλά και ζητάει άμεση σύγκλιση της Γραμματείας του κόμματος για να τοποθετηθεί επί του θέματος.
    Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να απαρνηθεί
    τη σημερινή οργανωτική δομή του συνδικαλιστικού κινήματος και να υιοθετήσει μια νέα πρωτοβάθμια δομή για το νέο συνδικάτο.

    Η επίθεση του Αλέξη Μητρόπουλου αφορά πρωτίστως τον Δημήτρη Στρατούλη, τον Αλέκο Καλύβη, και τον Γιώργο Γαβρίλη, όλα στελέχη του «Αριστερού Ρεύματος», που έχουν τον πρώτο ρόλο στα συνδικαλιστικά της Κουμουνδούρου και που στο παρασκήνιο προωθούν συγκρότηση «αντιμνημονιακής παράταξης» με στελέχη του «παλαιού» κυρίως ΠΑΣΟΚ, όπως ο Νίκος Φωτόπουλος και ο Ανδρέας Κολλάς (θρυλικός συνδικαλιστής από το θέμα των λεωφορείων του ΟΑΣΑ) .

    Ο Νίκος Φωτόπουλος, μάλιστα, προωθείται από τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου για πρόεδρος της ΓΣΕΕ, με τη στήριξη και του Νίκου Κιουτσούκη της ΔΑΚΕ, στη θέση του Γιάννη Παναγόπουλου, του οποίου και υπήρξε «πολιτικό παιδί».

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Real ο Αλέξης Μητρόπουλος στην επιστολή του, φωτογραφίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδικαλιστικό χώρο, κάνει λόγο για «εσωτερική γραφειοκρατία», ενώ τονίζει, ότι «δεν μπορεί ένα αριστερό κόμμα να έχει μεγάλη επιρροή στην κοινωνία, αλλά πολύ μικρή στο συνδικαλιστικό κίνημα».


    Ερχεται διασπαση στον ΣΥΡΙΖΑ;

    Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ -εκμεταλλευόμενος τη φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης- να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια-δυο μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο η ηγεσία του κόμματος πιθανώς στο άμεσο μέλλον να χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις απειλές... εκ των έσω.

    Οι διεργασίες για τη μετατροπή των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα ξεκίνησαν και όπως ψιθυρίζεται, ένας παλιός γνώριμος "περιμένει στη γωνία".

    Συγκεκριμένα...ο κύριος αυτός, όντας ενημερωμένος για τη δυσαρέσκεια των πιο σκληροπυρηνικών αντιευρωπαϊστών για την... mainstream στρατηγική του Τσίπρα, επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, παίρνοντας μαζί του στελέχη πρώτης γραμμής που διαφωνούν ανοιχτά με την "πασοκοποίηση" του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι διαφωνίες στελεχών που αποτελούν εδώ και χρόνια τη "ραχοκοκκαλιά" του κόμματος από την εποχή του Συνασπισμού είναι έντονες και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μιλούν για επικείμενη διάσπαση.

    Βασικό σημείο τριβής αποτελεί η επιλογή της νυν ηγεσίας να ακολουθήσει φιλοευρωπαϊκή πολιτική με αποκορύφωμα την πρόσφατη δήλωση του Τσίπρα ότι "η Ελλάδα θα καταστραφεί εκτός ευρώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλάς, Ελλάς, πουλάει την Ελλάδα ο Αντώνης Σαμαράς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ, ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΟΙ ΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ 30 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα είναι θέατρο ώστε να ξεπατώσουν την χώρα και τους πολίτες της..

    Και τα μέτρα θα ψηφίσουν
    ( διπλασιασμός στην ΔΕΗ,25% αύξηση σε εισιτήρια , φόρος σε ακίνητα στην πρώτη κατοικια ας είναι και 100 τ.μ, φόρο σε αγροτεμάχια, κατάργηση δώρον και αδειας σε μισθωτούς και συνταξιούχους τον 600 ευρώ, αυξησει σε τρόφιμα και γενικά στην διαβίωση, καταργήσει της υγείας, της παιδειας Κ.ΤΛ.Κ.ΤΛ.) και μετά ερωτούν ΓΙΑΤΙ αυξάνει η Χρύση Αύγη τα ποσοστά της...


    Είναι τόσο επικίνδυνη αυτοί οι πολιτικάντηδες που επιβάλλεται να ανατραπούν ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΆΝΑΤΌ ΤΟΥΣ.....Πια εργασιακά ποιες τριετίες; οι τριετίες είναι παγωμένες και ΘΑ ΞΕΠΑΓΏΝΟΥΝ όταν η ανεργια πέσει στο 10% , ΑΥΤΆ τα παραμύθια είναι για να βγούνε αύριο στον ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΈΡΗ να λένε κερδίσαμε , είναι άλλοθι στην ΡΗΜΑΔ ... ΛΎΣΗ υπάρχει να μην περάσουν τα μέτρα να σταθούν στο ύψος τους οι βουλευτές και να τα καταψηφίσουν ώστε ΝΑ ΕΧΕΙ ΈΝΑ ΔΥΝΑΤΌ ΌΠΛΟ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ να πάει να τους πει ... τι θα κάνετε θα μας βγάλετε έξω από το ευρώ; όταν η Ισπανία βράζει; όταν οι Βάσκοι θέλουν ανεξαρτησία !!!! Και πάμε τώρα στην ΔΡΑΧΜΉ, μας έλεγαν ότι θα μας αγοράσουν τσάμπα με τα ευρώ τους ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΑΜΕ; η δεν είμαστε τώρα στην ΔΡΑΧΜΉ; αφού έχουν κουρέψει το 60% του προϋπολογισμού του ελληνικού νοικοκυριού; Άπλα το έκαναν με χειρουργικό τρόπο, με μειωσει μισθών περίπου 25-30% μετά φόρους και αυξήσεις στα ΠΑΝΤΑ δεν είναι 60%; τόσο μυαλό θέλει ; Αν είμαστε στην δραχμή από το 2010 δεν θα χρωστούσαν τουλάχιστον τα εγγόνια μας....

    ΑΝ θα ψάξετε τη ιστορία ΟΥΤΕ στην γερμανική κατοχή δεν έκοψαν συντάξεις , άλλο θέμα είναι και πολύ σοβαρό οι γερμανικές αποζημιώσεις , δεν είναι ΜΟΝΌ οι νεκροί , αλλά το ελληνικό κράτος ως υποδουλωμένο υποχρεωνόταν από της δύναμής κατοχής τους παρείχε τα νοσοκομεια μας ώστε οι τραυματίες από τα μέτωπα της μέσης ανατολής να τους περιθάλπουν Ελληνες γιατροί, η γεωργία και οι κτηνοτροφία του Ελληνα έτρεφε τους κατακτητές εκτός από το χρυσό, εκτός από την λεηλασία τους βιασμούς, τσάμπα εργασία και τα έργα τα ανατίναζαν όταν έφευγαν . ΕΚΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΚΤΟΣ...

    Αν δεν πονέσουν δεν υπάρχει ΠΙΑ λύση ΚΑΙ θα πονέσουν...

    Η Ο.Π.Λ.Α.. Μπούντζουκας Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Παπανδρέου θα τον γράψει η Ιστορία ως τον άνθρωπο που γλίτωσε τη χώρα από την καταστροφή και ως τον άνθρωπο που την κράτησε με τα ψέματα,έστω στην εντατική,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ.
    Οι υπόλοιποι,Σαμαράδες,Βενιζέλοι,
    Τσιπραίοι και λοιποί,λένε εύκολα λόγια,αλλά κανονικά ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ στον Παπανδρέου που πήρε πάνω του τη σωτηρία της χώρας και τους άφησε το χώρο ελεύθερο να το παίζουνε τζάμπα μάγκες.Τους βλέπετε έναν έναν,μόλις πλησιάζουνε την εξουσία πόσο τρώνε τα λόγια τα μεγάλα και πόσο κότες γίνονται...
    Και εκτός των άλλων,όλοι αυτοί κατεβάζουνε τα παντελόνια και λένε ναι προτού καν τους ζητήσουνε κάτι οι Τροϊκανοί.
    Τουλάχιστον ο Παπανδρέου έκανε και μια κουτσοδιαπραγμάτευση και,όσο μπορούσε,προσπάθησε να καθυστερήσει
    μερικά πράγματα που του ζητούσανε να κάνει.Πχ τα εργασιακά,που του τα ζητούσανε απ'την πρώτη στιγμή,
    τα ξεπουλήματα,κλπ.
    Είχες τον Σαμαρά αντιπολίτευση να σου λέει ''γιατί δεν πήρες γρήγορα τα μέτρα''.Ήταν σαν να του έλεγε ''γιατί δεν πήγες τους μισθούς στα 400 ευρώ πιο γρήγορα,γιατί δεν πετσόκοψες τις συντάξεις πιο γρήγορα,γιατί δεν ξεπούλησες πιο γρήγορα''.
    Τα μεγάλα λάθη του Παπανδρέου,κι αυτά τον έφαγαν,ήταν
    1.που δεν ζήτησε να περάσει το πρώτο Μνημόνιο με 180,να ξεβρακωθούνε απ'την αρχή όλοι οι Σαμαράδες και να τελειώνουμε το παραμύθι να το παίζουνε κάποιοι αντιμνημονιακοί με τις πλάτες των άλλων σε μια Ελλάδα που τον Μάιο 2010 δεν είχε να βγάλει το μήνα. 2.ότι έβαλε στο Οικονομικών το Βενιζέλο όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμα πρώτο.
    Ορίστε λοιπόν,τον ρίξατε.
    Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.
    Πρωθυπουργός του 44% ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΚΑΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Γιατί κανένας λαός δεν τον έριξε.
    Δεν έγιναν εκλογές για να φύγει.
    Ένα δημοψήφισμα πήγε να κάνει και τα κάνατε πάνω σας,δεξιοί και αριστεροί,γιατί στριμωχτήκατε.
    Τι καταλάβατε λοιπόν;
    Ένας ένας παίρνετε σειρά ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΜΑΡΑΣ : ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ 30%

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΜΕ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΡΩΝΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΟΤΟ (ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ Η' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Η ΜΕΡΚΕΛ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟ

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΧΙ,ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ.

    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ

    -ΕΚΑΤΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ 2021,
    ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΔΕΘ)

    -ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ:ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΧΙ,
    ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ

    -ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση