GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δε με ένοιαζε καθόλου γι’ αυτά»...

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις μιας 21χρονης μητέρας στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν επειδή τα άφησε μόνα τους στο σπίτι για να… βγει ...

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις μιας 21χρονης μητέρας στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν επειδή τα άφησε μόνα τους στο σπίτι για να… βγει έξω για 9ωρο «μαραθώνιο» κατανάλωσης αλκοόλ!
«Δεν με ένοιαζε καθόλου γι’ αυτά» είπε χαρακτηριστικά.
Η 21χρονη έβαλε τα τρία παιδιά της για ύπνο, ηλικίας από οκτώ μηνών μέχρι τεσσάρων ετών, και μετά βγήκε με τον πατέρα τους για ποτά στην κοντινή παμπ!
Όταν επέστρεψαν 9 ώρες μετά, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, αντίκρισαν έξω από το σπίτι τους στο Nelson του Lancashire ένα περιπολικό και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να παρηγορήσουν τα τρομαγμένα παιδιά τους. Ένας γείτονας είχε ακούσει τα κλάματά τους και κάλεσε την αστυνομία.
«Τα σκέφτηκα σε κάποια στιγμή, αλλά μετά συνέχισα να πίνω. Μετά αρχίσαμε τα σφηνάκια… Μετά δε με ένοιαζε καθόλου γι’ αυτά» είπε η μητέρα όταν τη ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί τα άφησαν μόνα τους στο σπίτι.
Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκων και κινδυνεύουν με φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση