GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερλουσκόνι: Δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες -τουλάχιστον- εκλογές

Ο Καβαλιέρε «στοιχειώνει» τη Ρώμη   Την πρόθεσή του να μην θέσει υποψηφιότητα για την ιταλική πρωθυπουργία στις επόμενες (τουλάχι...

Ο Καβαλιέρε «στοιχειώνει» τη Ρώμη
 
Την πρόθεσή του να μην θέσει υποψηφιότητα για την ιταλική πρωθυπουργία στις επόμενες (τουλάχιστον) εκλογές ανακοίνωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι -την επομένη της πρώτης δικαστικής καταδίκης του, και μάλιστα σε φυλάκιση.
Ο Καβαλιέρε, ο οποίος «στοιχειώνει» την πολιτική σκηνή της Ρώμης από την ανάδειξη του Μόντι, είχε προκαλέσει νέο κύμα σεναριολογίας το Σάββατο όταν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην εγκαταλείψει τελικά την πολιτική.
Την καταδίκη του Μπερλουσκόνι την Παρασκευή σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, η οποία μειώθηκε σε ένα, και την (αναμενόμενη) επίθεση του Καβαλιέρε στους δικαστές ακολουθεί η έφεση.
Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, η έφεση θα κατατεθεί έως τις 10 Νοεμβρίου και θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για την εξέτασή της.
Με την καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι οι δικαστές του Μιλάνου απεφάνθησαν ότι στην πραγματικότητα ο τέως πρωθυπουργός δημιούργησε αδήλωτα «μαύρα κεφάλαια» αγοράζοντας επισήμως διά της Mediaset και σε υπερβολικά υψηλές τιμές τα δικαιώματα σειράς έργων και αθλητικών γεγονότων.
«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να παραμείνω εντός πολιτικού πεδίου για να αναμορφώσω τον όλο χώρο της δικαιοσύνης, για να μην τύχουν και σε άλλους, όλα αυτά που περνάω εγώ» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση