GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριάς: Κυβερνητική απραξία για την ανακήρυξη της ΑΟΖ

Αδιαφορία αναφορικά με την ανακήρυξη της ΑΟΖ καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελ...


Αδιαφορία αναφορικά με την ανακήρυξη της ΑΟΖ καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Όπως κατήγγειλε ο βουλευτής, ενώ η Τουρκία έχει δημοσιεύσει χάρτες με τουρκική ΑΟΖ που περιλαμβάνουν ακόμη και την περιοχή της νήσου Μεγίστης (Καστελόριζο) η ελληνική πλευρά «απλά παρακολουθεί πλήρως αδρανοποιημένη την τουρκική επεκτατικότητα ενώ θα έπρεπε να ανακηρύξει άμεσα την ΑΟΖ διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα κυριαρχικά δικαιώματά μας».
Το «άκρων άωτον της κυβερνητικής απραξίας», πρόσθεσε ο κ. Μαριάς, είναι ότι ενώ η Λιβύη παράνομα έχει εντάξει στη δική της ΑΟΖ τεράστιες θαλάσσιες και μη περιοχές που ανήκουν κυριαρχικά στην Ελλάδα, ακόμη και τη Γαύδο, η ελληνική πλευρά δεν έχει πάρει τα προσήκοντα μέτρα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αφρικανικής χώρας.
Υπενθύμισε ακόμη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρότειναν την άμεση χάραξη των γραμμών βάσης και την προκήρυξη και ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ «καθ’ άπασα την ελληνική επικράτεια χωρίς γκρίζες ζώνες». Η αξιοποίηση της ΑΟΖ, πρόσθεσε ο βουλευτής, θα αποδώσει τεράστιο πλούτο, ο οποίος θα πρέπει να αξιοποιηθεί υπέρ του «χειμαζόμενου» ελληνικού λαού…

1 σχόλιο

  1. Κολλητός του Βενιζέλου, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην απάτη με τα 600 δισ. των ομογενών... ο γνωστός και ως "πατέρας της ΑΟΖ" (βίντεο)

    [ Ξεφτίλα! Όχι τόσο ότι είναι κολλητός και 4ος στη σειρά του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Μπένυ... αλλά το ότι είναι καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ και από τους μεγαλύτερους θεωρητικούς και υποστηρικτές της ΑΟΖ.
    Είναι δυνατόν να τσιμπάς σε τέτοιες μαλακί@@ αν δεν είσαι κάργα μαλάκ@@;

    Ένας κάργα μαλάκ@@ θα καθοδηγήσει το κράτος σε ανακήρυξη ΑΟΖ;;;

    Η αποθέωση της ηλιθιότητας είναι ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που εκτίμησε τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής σε 675 δις και όπως θα δείτε οι δύο ιστορίες σχετίζονται μεταξύ τους! ]

    Μια νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τα 600 δισ. των ομογενών της οργάνωσης End National Debt.
    Ο στενός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ομολογεί την ενεργό του εμπλοκή στην απάτη.

    Ο κ. Καρυώτης που σήμερα, εκ των υστέρων, αποκηρύσσει την οργάνωση και προσωπικά τους κυρίους Μανώλη Λαμπράκη και Αρτέμη Σώρρα κάνοντας λόγο για απατεώνες, χρυσαυγίτες και δωδεκαθεϊστές στην απολογητική του επιστολή αναφέρει όλο το χρονικό της συμμετοχής του στην υπόθεση.

    Υποστηρίζει βέβαια, σήμερα, ότι τον χρησιμοποίησαν επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως αφελή.

    Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Θεόδωρου Καρυώτη:
    iefimerida.gr

    - Εδω ψηφισε Γιωργακη.
    και σκατα να του έδιναν και να του ελεγαν πως κάνουν 700τρις,
    θα ελεγε ναι.
    Λαμπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση