GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη σύγκληση των μελών του ΝΑΤΟ

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσαν οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ μετά από τις βολές όλμου που εκτόξευσε η Συρία και οι οποίες έπληξαν παραμεθόριο κοι...

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσαν οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ μετά από τις βολές όλμου που εκτόξευσε η Συρία και οι οποίες έπληξαν παραμεθόριο κοινότητα της Τουρκίας, προκαλώντας αντίποινα από τουρκικής πλευράς, ανακοίνωσε ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου είχε επαφή με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν και «αποφασίσθηκε να συνεδριάσει λίαν συντόμως το συμβούλιο του ΝΑΤΟ», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ερντογάν.
Το ΝΑΤΟ από την πλευρά του επιβεβαίωσε επίσημα πως οι πρεσβευτές των χωρών μελών του θα συνεδριάσουν στις 00:30 ώρα Ελλάδας στις Βρυξέλλες, βάσει του άρθρου 4 του καταστατικού της Συμμαχίας, για να διαβουλευθούν γύρω από τις εξελίξεις μετά την συριακή επίθεση με όλμους κατά της Τουρκίας.

2 σχόλια

  1. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ, Η ΔΑΠ, Η ΠΑΣΠ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ. ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίστα με τους 2.000 Έλληνες με καταθέσεις στην Ελβετία έχει προκαλέσει αναταραχή,

    Λίστα με 54.000 Έλληνες έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό με ποσά τα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ.

    Λίστα αποκαλύπτουν Τα Νέα, 54.000 φυσικά πρόσωπα που εξήγαγαν από τη χώρα πάνω από 22 δισ. ευρώ από το 2009 έως και το 2011 βρίσκεται πλέον στη διάθεση του ΣΔΟΕ.

    Οταν μια χώρα δεν την εμπιστευονται οι πολίτες της

    Οταν απο μια χώρα φευγουν νέοι και γέροι για μια καλύτερη τυχη στο εξωτερικό,

    οποιος εργαζεται, αγωνιζεται, κερδιζει τη ζωή, δεν θα κατσει εδώ, να πληρωνει κρατικοδιαιτους ψηφοφόρους βολεμενους νοικοκυραίους!

    αυτή η χώρα δεν εχει καμια τύχη, ουτε με 'μέτρα' απαγορευσεις και αστυνομευσεις σώζεται.
    Ουτε η Τρόικα ουτε ο Αμερικάνικος στόλος μπορεί να σώσει την κλίκα των απατεώνων που εδώ και 60 χρόνια λυμαίνεται την "αποικία" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση