GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει εσπευσμένα από την Ουάσινγκτον ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Επιστρέφει εσπευσμένα από την αμερικανική πρωτεύουσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου είχε μεταβεί την Τετάρτη προκ...


Επιστρέφει εσπευσμένα από την αμερικανική πρωτεύουσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου είχε μεταβεί την Τετάρτη προκειμένου να επισκεφθεί την κόρη του.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η επιστροφή αυτή γίνεται λόγω του κινδύνου να αποκλειστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον τυφώνα Sandy που πλήττει τη χώρα.
Ωστόσο κάποιοι συνδέουν την εσπευσμένη επιστροφή του λόγω του κινδύνου αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης δεδομένης της άρνησης της Δημοκρατικής Αριστεράς να μην ψηφίσει τα μέτρα στα εργασιακά. Πηγή: newpost.gr

2 σχόλια

  1. Η ναζί η Μέρκελ προσπαθεί να συκοφαντήσει τον πατριώτη
    Γιώργο Τράγκα!!!
    ..Άκου 'κει!!
    Ο Γιώργος λεφτά στην Ελβετία!
    Αν είναι δυνατόν!

    Τι απάντησε ο γίγαντας;
    Ο καλός δημοσιογράφος πρέπει να βλέπει μακριά!
    Να οσμίζεται δηλαδή, από το 1995 την κρίση που θα έρθει το 2010 και να στέλνει τα λεφτά του στην Ελβετία
    (που έδινε τότε τόκο 1% ενώ...η Ελλάδα 10%, για αυτό κι εσύ, για να μη ...ξοδιαστούν οι ελληνικές τράπεζες, τα ΄στελνες στις Ελβετικές).
    Γειά σου ρε Γιώργαρε πατριώτη!

    Μαζί θα συντρίψουμε τους προδότες και τους Τσολάκογλου.
    Μπροστά εσύ και πίσω εμείς.
    Τα λες ωραία άλλωστε, αυτό μετράει στις μάζες ημών των χαχόλων.
    Άλλωστε, εσύ έχεις το φοβερό πλεονέκτημα να έχεις δικό σου μικρόφωνο και όλο το χρόνο για να τα μπαλώσεις (το ραδιόφωνο δεν είναι διαδραστικό, οπότε -χωρίς αντίλογο- θα έχεις την άνεση να τα μπουρδουκλώσεις).
    Don't worry, όλα θα κουκουλωθούν όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔΟΥΛΑ-ΑΧΚΟΥΛΑ,ΤΟ ΠΑΣΟΚΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Η ΡΗΜΑΔ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ 32 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΡΑΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση