GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ για τα περί «στρατοπέδων συγκέντρωσης»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του σε ό,τι αφορά στο θέμα της παραχώρησης κτιρίων της ΕΡΤ ΑΕ στο υπουργείο Προστασίας του Π...


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του σε ό,τι αφορά στο θέμα της παραχώρησης κτιρίων της ΕΡΤ ΑΕ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι στα συγκεκριμένα κτίρια δεν θα δημιουργηθούν «στρατόπεδα συγκέντρωσης», όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα στεγαστούν οι επιτροπές παροχής ασύλου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λαθρομετανάστευσης σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανόνες.
«Πιστεύαμε ότι ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε αντίρρηση σε μια τέτοια αντιμετώπιση, αλλά φαίνεται ότι προτιμά την παράταση της σημερινής εκρηκτικά αδιέξοδης κατάστασης, από την οποία προφανώς προσδοκά κομματικά οφέλη» συνέχισε ο κ. Κεδίκογλου.
Πρόσθεσε επίσης πως, αν η ΕΡΤ ΑΕ δεν διευκόλυνε το Ελληνικό Δημόσιο, τότε αυτό θα επιβαρυνόταν με εκατομμύρια επιπλέον δαπάνες για να ανταποκριθεί στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. «Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί και πάλι τα επιπλέον βάρη να τα φορτωθούν οι Έλληνες πολίτες» συμπλήρωσε.
Υπενθύμισε δε ότι ως τομεάρχης ΜΜΕ στην αντιπολίτευση είχε επιμείνει στην ανάγκη να διατηρηθεί σε λειτουργία το υπερσύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Κατεχάκη και να συνεχίσει να μεταδίδεται το πρόγραμμα της ΕΤ1.
«Και τα δύο υλοποιούνται» επισήμανε και εξήγησε ότι τα εν λόγω κτίρια περιέχουν εγκαταστάσεις που ελάχιστα έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και η επικείμενη μετάβαση την ψηφιακή εποχή θα τα καταστήσει ουσιαστικά ανενεργά.
«Κατόπιν αυτών παραδίδουμε τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην κρίση των Ελλήνων πολιτών» κατέληξε στη δήλωσή του κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση