GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σωτήρες αυτοί που διέλυσαν τα εργασιακά δικαιώματα»

Για «λεονταρισμούς» Κουβέλη και Βενιζέλου κατόπιν εορτής, «από τη στιγμή που έχουν ήδη συμφωνήσει στην υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικ...

Για «λεονταρισμούς» Κουβέλη και Βενιζέλου κατόπιν εορτής, «από τη στιγμή που έχουν ήδη συμφωνήσει στην υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής, έχουν ελάχιστο αντίκρισμα», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
«Τα ήδη ψηφισμένα μέτρα για τα εργασιακά έχουν κατεδαφίσει κάθε εργασιακό δικαίωμα, έχουν στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, βυθίζοντας παράλληλα στην ύφεση την ελληνική οικονομία.
Τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες των εργασιακών σχέσεων αυτοί που τις έχουν ήδη διαλύσει και σκοπεύουν στο επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουν το έργο τους.
Αυτοί που βρίσκονται απέναντι στην τρόικα δεν είναι οι κυβερνητικοί εταίροι, αλλά ο ελληνικός λαός που αγωνίζεται για την απαλλαγή της χώρας από το μνημόνιο, και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στη βάση της προστασίας της εργασίας και του κοινωνικού κράτους και την αναδιανομή του πλούτου» προσθέτει η ανακοίνωση.

1 σχόλιο

  1. ~~ Κολλάδικο.... Η πλατεία με
    τα 4 ΟΥ κατάντησε κολλάδικο.

    Αφ΄ ενός χάρη στην παρουσία εκ μεταγραφής από την Υποκράτους του φερώνυμου εργατοπατέρα, αφ΄ ετέρου χάρη στον, ομοίως εκ μεταγραφής από τον ίδιο σταύλο, φωτοδότη Φωτόπουλο.

    Ο τελευταίος μάλιστα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσει τα προνόμιά του και να διεκδικήσει μάλιστα την θέση του αρχισυνδικαλιστή της χώρας, προτρέπει τους στρατιώτες του να δώσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους στην πάλη κατά του κατεστημένου, με καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και με αντάρτικο πόλεων.

    Είναι τέτοιο το πάθος των λόγων του φωτοδότη που ακόμα και ο Μιχαλολιάκος και οι δικοί του στρατιώτες φαντάζουν ως πρόβατα μπροστά του.

    Ανατροπή του κατεστημένου που ο ίδιος στελέχωσε, απομύζησε και μαζί τα έφαγαν με τους "συναγωνιστές" και "συντρόφους" του, ευαγγελίζεται και ονειρεύεται τώρα ο αρχιδι ακόπτης της χώρας. Έτσι από το βήμα του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ κάλεσε τους Fototupamaros σε Intifada.
    Είπε μάλιστα ο αρχιδι-άκονος της συνδικαλιστικής φαυλότητας ότι οι 24ωρες απεργίες είναι τουφεκιές στον αέρα και ότι πρέπει να υπάρξουν απεργίες που θα διαρκούν εβδομάδες και γιατί όχι και μήνες.

    Ο λαός μας λέει ότι όταν η ψείρα χορτάσει βγαίνει στον γιακά. Χόρτασε λοιπόν ο Φωτόπουλος στην ΔΕΗ και θέλει να βγεί βόλτα στη ΓΣΕΕ.
    Ας τον χαίρονται λοιπόν τόσο αυτοί που τον εξέθρεψαν στο Ιπποκράτος της Υποκράτους,
    όσο και αυτοί που τον περιμάζεψαν και τον υποθάλπτουν στην πλατεία των 4 ΟΥ.

    Ευτυχώς όμως οι πολίτες, έστω και αργά, αντελήφθησαν τι εστί φωτοπουλισμός : η ερεβώδης και πλέον μιαρή εκδοχή του συνδικαλισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση