GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε το ΧΑ

Σε χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση...

Σε χαμηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση μέρους των υψηλών βραχυπρόθεσμων κερδών, εν αναμονή του σημερινού Eurogroup αλλά και της αυριανής επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.
Κόντρα στο πτωτικό κλίμα κινήθηκαν οι μετοχές της Εθνικής και της Eurobank, οι οποίες έκλεισαν με σημαντικά κέρδη, αλλά αρκετά χαμηλότερα από τα ενδοσυνεδριακά υψηλά τους.
O Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 825,09 μονάδες σημειώνοντας πτώση -0,59%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 848,36 μονάδες (νέα υψηλά έτους) όταν σημείωνε άνοδο έως και +2,22% για να υποχωρήσει στη συνέχεια έως και τα επίπεδα των 816,96 μονάδων, όταν σημείωνε απώλειες έως και -1,57%, οι οποίες περιορίσθηκαν προς το τέλος των συναλλαγών.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 92,827 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση