GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα χέρια μας χαιρετούν ναζιστικά, αλλά είναι καθαρά»

«Αυτά τα χέρια μπορεί να χαιρετούν έτσι (προτεταμένα) αλλά είναι χέρια καθαρά. Αυτά τα χέρια δεν έχουν κλέψει». Με αυτά τα λόγια, ο ηγέτ...

«Αυτά τα χέρια μπορεί να χαιρετούν έτσι (προτεταμένα) αλλά είναι χέρια καθαρά. Αυτά τα χέρια δεν έχουν κλέψει». Με αυτά τα λόγια, ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στη νεολαία της παράταξης, η οποία πραγματοποιεί το φεστιβάλ της στου Γουδή.
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Για «αυγή» και «φώς» μέσα στην «σάπια» ελληνική πολιτεία. Όπως είπε, «μας θεωρούσαν τελειωμένους, αλλά εμείς είμαστε το μέλλον και αυτοί είναι το παρελθόν».
Απευθυνόμενος στη νεολαία της Χρυσής Αυγής ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι επανειλημμένα οι πολιτικές δυνάμεις χαρακτήρισαν τον ίδιο και τους οπαδούς του ναζί ωστόσο δεν τους χαρακτήρισαν ποτέ κλέφτες.

6 σχόλια

  1. Τι απάντησε ο λεβεντομαλάκ@@ στη Ζαρούλια... στα πλαίσια του πανανθρωπισμού όπως λέει κι ο Δραγασάκης.

    Αντίδραση μέσω facebook είχαμε από τον βουλευτή (λέμε τώρα) του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, αυτοαποκαλούμενο και
    "Ψωλή του Βουκεφάλα"
    για τα όσα είπε χθες το μεσημέρι
    η κ. Ελένη Ζαρούλια στη Βουλή.

    Ο γνωστός συγγραφέας ..του κώλου απάντησε στην βουλευτή της Χρυσής Αυγής γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό:
    «H Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι»...

    Τι σύμπτωση!!!
    Και η Ζαρούλια τα ίδια λέει:
    «Ο Τατσόπουλος μισεί του έλληνες γιατί είναι λεβεντομαλάκας ρατσιστής, αλλά εμείς τον αγαπάμε γιατί είμαστε ζωόφιλοι»...

    Βλέπετε καμία διαφορά μεταξύ τους;


    Και που 'σαι λεβεντομαλάκα!
    "Ζωόφιλοι" είναι το σωστό
    και όχι "φιλόζωοι"

    ..(φίλοι της ζωής είναι όλοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ "ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ" ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΣΤΑ BAR ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ !
    ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ωστόσο δεν τους χαρακτήρισαν ποτέ κλέφτες".
    ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΟΜΩΣ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ.ΗΤΑΝ ΒΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΑΙΜΑ.ΤΩΡΑ Ω ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ;ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ.ΑΣ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΝΑΖΙΣΜΟ,ΔΗΛ ΤΗΝ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση