GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξαρτητοποιείται ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης;

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:00 και το γεγονός αυτό σε ...


Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:00 και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την επανειλημμένη απόκλιση του από τη στενή κομματική γραμμή και την αντίθεσή του στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση καθιστούν όλο και πιο πιθανή την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Ηρακλείου.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και πρόσφατα ο κ. Μιχελογιαννάκης υπογράμμιζε σε υψηλούς τόνους ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τα μέτρα.
Στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης κάλεσε όσους διαφωνούν με τη γραμμή του κόμματος να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, κλείνοντας ουσιαστικά το μάτι στους δύο εν δυνάμει «αντάρτες» του κόμματος, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Οδυσσέα Βουδούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση