GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Υπό βροχή η στρατιωτική παρέλαση

Υπό βροχή και με την συμμετοχή μόνο των στρατιωτικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή η παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου ....


Υπό βροχή και με την συμμετοχή μόνο των στρατιωτικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή η παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλίανίδης ο οποίος δήλωσε:
«Στις κρίσιμες χώρες που ζει σήμερα το ελληνικό έθνος στρέφουμε το βλέμμα προς το έπος του 40 και εμπνεόμαστε από αυτό. Ενισχύεται η εθνική μας αυτοπεποίθηση και βγαίνει από μέσα από την καρδιά μας το αίσθημα ότι μπορούμε και πάλι να νικήσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στην νέα Ευρώπη.
Είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός έχει τις αντοχές και η ελληνική πολιτεία τη βούληση να προχωρήσουμε προς τα μπρος εμπνεόμενοι από αυτά που μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας».
«Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι επίκαιρο με την έννοια ότι αυτό που αναζητά ο λαός μας αυτά τα χρόνια είναι ένα νέο συλλογικό εθνικό φρόνιμα» δήλωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης και σημείωσε:
«αντίστοιχο με αυτό που οδήγησε τους Έλληνες το 40 όχι απλά να πάρουν μέρος σε ένα πόλεμο και να τον νικήσουν, αλλά να μετέχουν σε ένα πόλεμο με υψηλό φρόνημα».
Επισημαίνοντας όπως αναφέρει η ert.gr, παράλληλα την ανάγκη να υπάρξει στον ελληνικό λαό σήμερα ένα «φρόνημα συλλογικότητας και μαχητικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση