GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Σαμαράς με τους τρεις υπουργούς και τον Μεϊμαράκη...

Μετά την επίσημη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εσωτερικών για τα τρέχοντα του Στυλιανίδη, κλήθηκαν στο Μαξίμου ο Μεϊμα...

Μετά την επίσημη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εσωτερικών για τα τρέχοντα του Στυλιανίδη, κλήθηκαν στο Μαξίμου ο Μεϊμαράκης , ο Αβραμόπουλος και ο Παναγιωτόπουλος.
Στην κοινή σύσκεψη που διήρκεσε δύο περίπου ώρες, αποφασίστηκαν τρόποι ενίσχυσης του διεθνούς προφίλ της χώρας. Ο Στυλιανίδης ανέλαβε τα ελληνογερμανικά , ως εντεταλμένος της κυβέρνησης , ο Μεϊμαράκης τις επαφές με τους ομολόγους του προέδρους των κοινοβουλίων μελών της Ε.Ε. , ο Αβραμόπουλος ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των πολύ σημαντικών επαφών του στην Αμερική και για τα μεγάλα ανοίγματα που έκανε στην Ομογένεια και ο Παναγιωτόπουλος ανέπτυξε το σχέδιο προβολής της Ελλάδας στην επικείμενη συνέλευση του ΝΑΤΟ,

3 σχόλια

  1. Τέλος εποχής για την τρισάθλια τρικομματική κυβέρνηση του αλαλούμ. Τα μέτρα και να ψηφιστούν από τους δύσμοιρους, φοβισμένους και απελπισμένους βουλευτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, γιατί θα έχουμε εκατόμβη θυμάτων.
    Ήδη δεκάδες παιδιά μέσα στα σχολεία λιποθυμούν από τη πείνα, οι ασθενείς δεν αντέχουν την έλλειψη φαρμάκων και γιατρών, οι αποταμιεύσεις εξαντλούνται, όπως και η υπομονή του κόσμου.
    Εξαφανισμένοι από παντού, υπουργοί και βουλευτές, τρέμουν την ώρα ανακοίνωσης των μέτρων...Τελειώνουν πριν την ώρα τους. Και γνωρίζουν ότι όποιος ψηφίσει ΝΑΙ, τελειώνει πολιτικά - οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούστε καλά ρε Καραγκιόζηδες της πολιτικής ελίτ με τα πολλά ακίνητα και αυτοκίνητα, ιδικά αυτό τον βλάκα τον Μειμαράκη αυτός σου μιλά και βάζω στοίχημα ότι κάτι έχει στο στόμα και το μασουλάει..

    Τον έβλεπα από παλιά και έλεγα, θεέ μου αυτό το πράμα θα το ψηφίσουν !!! και όμως το ψήφιζαν και τον ξαναψήφιζαν τα ζώα τέλος πάντων , άλλο είναι το θέμα ΑΣ ΠΆΕΙ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε, η οικονομική αστυνομία, η οικονομική εισαγγελία, στα κώλο υποθηκοφυλακεία του Ηρακλείου του Λασιθίου,του Ρεθύμνου, τον Χανίων να δούνε πόσα ακίνητα έχουν Βουλγαράκης, Μειμαράκης , Κεφαλογιαννης, Μπακογιαννη, Μαρκογιαννακης ΚΑΙ ΣΙΑ και αν έχουν κάτω από 25-30 εγώ θα πάω γαμιέμαι στη οδό Αθηνάς...

    Θέλομε να μάθουμε πως και τι έχουν ΌΛΟΙ αυτοί ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΆΝΟΙ σε όλη την Ελλάδα που κυνηγάνε σήμερα τους φουκαράδες.. ΑΡΧΊΔΙΑ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ.

    Με αυτούς τα έχουν οι έξω, ΑΥΤΟΥΣ με της αυλές τους θέλουν να ξηλώσουν από της ταΐστρες και όχι τον Ελληνικό ΛΑΟ ,τον ΛΑΟ τον πιέζουν μπας και ξυπνήσει και τους πάρει με της πέτρες , αλλιώς θα πρέπει να έλθουν με όπλα(το έχουν ξανακάνει και δεν πέτυχε, πάλι αθώοι την πλήρωσαν, και λένε ας τους πιέσουμε μπας και ξυπνήσουν να τους γαμήσι ο ίδιος ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ αλλά εμείς στα αρχίδια μας , μας φταίνε οι ΚΑΚΟΊ ΞΈΝΟΙ!!!

    Στην Ελλάδα υπάρχει μια κάστα 100.000 χιλιάδων ανθρώπων οι πολιτικοί με τους κολαούζους τους που βυζαίνουν τα 10.000.000 εκατομμύρια Ελλήνων.

    Έχουν φτιάξει ένα νομικό οπλοστάσιο για να αλληλοϋπερασπίζονται ΜΕΤΆΞΙ ΤΟΥΣ τρελό και όσοι νομίζουν ότι θα φύγουν με της φωνές και της διαμαρτυρίες είμαστε για κλάματα, ρε αυτοί ΌΛΟΙ με τους κολαούζους τους μας βλέπουν και γελάνε.

    Για να φύγουν αυτοί θέλουν κλωτσιές και δυνατές κλωτσιές με λαϊκά δικαστήρια βέβαιος βέβαιος και ΓΟΥΔΊ.

    Όταν έχουν φτιάξει άκου νόμο (βουλευτική ασυλία) περιμένετε ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ; ας γελάσω, όταν έχουν φτιάξει νόμο να κλείνει και να ανοίγει η βουλή και να παραγράφονται ΟΛΑΑΑΑ τα αδικήματα που έχουν διαπράξει περιμένετε ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ας ξανάγελάσω !!! αυτό το λέει ο Αδωνης ,ο Πλευρης, ο Βοριδης,ο Βενιζέλος ,ο Λοβέρδος,ο Κουνελάκιος, ο ΓΠΑ, ο Κουρασμένος,ο Σαμάρας η Ντόρα και σία δημοκρατία!!! ας ξαναγελάσω..

    Ρε την γαμώ αυτή την δημοκρατία σας μαζί με όλους εσάς που την υπηρετείτε και την επικαλείστε όταν σας βολεύει, ρε είμαστε το καλύτερο πλυντήριο παγκοσμίως ΌΛΑ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΆΣΠΡΑ , ΑΠΌ ΛΕΦΤΆ, ΑΠΌ ΕΡΓΑΣΊΑ , ΑΠΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΑΠΌ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ τύφλα να έχει η Κολομβία ρεεεεε .. Γαμώ την τύφλα όλων μας ... ΚΑΝΈΝΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΊΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΈΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΜΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΑΝ ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΦΤΙΆΞΕΙ ΘΑ ΈΠΙΑΝΑΝ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 5 δις φοροφυγάδων.. και αυτοί ψάχνουν την απόδειξη του καφέ!!!!εεε άντε γαμήσου για κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να φύγει ο Μεϊμαράκης από την βουλή.
    να γίνει διευθυντής μπουρδέλου , του πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση