GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Η Τρόικα παίζει με τη φωτιά

«Η τρόικα παίζει δυστυχώς με τη φωτιά και για την Ελλάδα και για την ευρωζώνη συνολικά. Ζήτησα από τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυ...


«Η τρόικα παίζει δυστυχώς με τη φωτιά και για την Ελλάδα και για την ευρωζώνη συνολικά. Ζήτησα από τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής να παρουσιάσει πολιτικά το πραγματικό εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της Ελλάδος και να αναδείξει τους κινδύνους που ελλοχεύουν» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε:
«Η καθυστέρηση είναι σκόπιμη προφανώς από τη δική τους πλευρά. Πρέπει οι συζητήσεις να κλείσουν αλλά όχι όπως όπως και όσο όσο».
«Το σημείο που φτάσαμε στα εργασιακά τον περασμένο Φεβρουάριο είναι το ακραίο σημείο. Άλλες παρεμβάσεις στα εργασιακά δικαιωμάτων δεν βοηθούν. Είναι λάθος η εμμονή στο ζήτημα αυτό και το έχουμε αποδείξει με αριθμούς και στοιχεία» υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και κατέληξε ότι το ΠΑΣΟΚ θα λειτουργήσει με υπεύθυνο τρόπο.

4 σχόλια

  1. ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΚΟΛΟΡ.
    ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΜΕΤΡΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΕΣ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Μπενιζέλε !!!
    Υπόδειγμα τιμιότητας !
    Υπόδειγμα καθαρού λόγου !
    Ατελείωτε !
    Απύθμενε !
    Ασήκωτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΚΑΛΑ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΣΚΥΛΛΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ.ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση