GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός με μία σφαίρα στο στόμα βρέθηκε σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Χανιά

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θρίλερ με το πτώμα ενός άνδρα, που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλοίο Έλυρος, που εκτελούσε το ...


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θρίλερ με το πτώμα ενός άνδρα, που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλοίο Έλυρος, που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής Πειραιάς – Χανιά.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, το πρωί έχοντας τραύμα από όπλο στο στόμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό, για το περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Πάντως οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς η πρώτη αυτοψία από τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που έσπευσε στο πλοίο, κάνει λόγω για αυτοχειρία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν ακούστηκε πυροβολισμός.
Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, φαίνεται πως βγήκε στο κατάστρωμα, σε σημείο που δεν υπήρχαν άλλοι ταξιδιώτες, αργά τη νύχτα και αυτοπυροβολήθηκε.
ΠΗΓΗ: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση