GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροντοφώναξαν τον εθνικό ύμνο στην Θεσσαλονίκη...

Ίσως η πιο αυθεντική πατριωτική γιορτή που έγινε στην Θεσσαλονίκη, παρά τις πολιτικές αντιρρήσεις που είχαν ακουστεί. Χιλιάδες λαού και...

Ίσως η πιο αυθεντική πατριωτική γιορτή που έγινε στην Θεσσαλονίκη, παρά τις πολιτικές αντιρρήσεις που είχαν ακουστεί. Χιλιάδες λαού και στρατού έψαλαν με αλλεπάλληλες επάρσεις σημαιών μαζί τον εθνικό ύμνο στο Λευκό Πύργο και στο διοικητήριο που υπογράφηκε το πρωτόκολλο παράδοσης για την απελευθέρωση της «νύμφης του Θερμαϊκού». Τα λόγια περισσεύουν.
Πηγή:kostasxan.blogspot.com Βίντεο 1: Η Σημαία του 1912 στον Λευκό Πύργο – Εθνικός Ύμνος

5 σχόλια

  1. .

    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

    ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ

    28 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI EXEI NA KANEI H NAZISTIKH GERMANIA TOU 40 ME THN XRYSH AUGH
    RE MALAKARE PROPAGANTISTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI KATI ALLO
    THA DOUN OI ELLHNES POSA PRAGMATA THA ARXISOUN NA DOULEUOUN SWSTA
    APO TON FOVO THS XRYSHS AUGHS!!!
    AI KE GAMH8ITE AN8ELLHNES LA8ROLAGNES KAI POUSTRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ελλαδα που οραματιζεσθε αναρχοαπλυτοι συριζαιοι δεν θα σας αφησουμε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση