GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούργια ρε… γιούργια και με πέτρες…

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*    Δυόμισι χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το παίρνετε δεν παίρνετε το δόση και μας έχουν τρελάνει με ...


Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης* 
 
Δυόμισι χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το παίρνετε δεν παίρνετε το δόση και μας έχουν τρελάνει με τις αναβολές για την εκταμίευση της καινούριας δόσης.
Λες και μας τα δίνουν τσάμπα και δεν κερδίζουν δις με την κάθε δόση.
Λένε πως για την επιμήκυνση και μόνο των δύο ετών της εξοφλήσεως των δανείων που οι προδότες πολιτικοί μας παίρνανε για τη δημιουργία κομματικού στρατού χρειάζονται τριάντα δις. Έτσι ακούω να λένε !
Καλά πόσο είναι τέλος πάντων το χρωστούμενο ποσό και τα πανωτόκια φτάνουνε σε αυτό το τρομακτικό νούμερο;
Φταίει όμως και η μακαριότητα των συνελλήνων πολιτών που πέφτανε τόσα χρόνια στο δόκανο των τραπεζών για δάνεια και σπατάλες, που μας φέρανε σήμερα στην κατάσταση να παρακαλάμε τη Μέρκελ και τους Τροϊκανούς να μας δώσουν καινούρια δόση γιατί δε φτάνουν τα οικονομικά μας αποθέματα να ζήσουμε.
Εφαρμόζουν το μαρτύριο της σταγόνας και οι πολιτικοί μαζί με μας, περιμένουμε με αγωνία πότε θα πέσει η επόμενη σταγόνα του μαρτυρίου.
Τα γνωστά παπαγαλάκια κυρίως της ΝΔ που ανέλαβε εργολαβικά τη συνέχιση και εφαρμογή με πάθος του μνημονίου, βγαίνουν στα κανάλια και τρομοκρατούν τον κόσμο πως αν δεν ήμαστε καλά παιδιά και δεν κάνουμε ότι μας λέει ο Τόμσεν χαθήκαμε. Και τι πετυχαίνουν ; Να παίζουν τα εκλογικά παιχνίδια της Μέρκελ και του Ομπάμα μέχρι να κάνουν τις εκλογές τους και μετά θα μας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, γιατί θα έχουν κάνει τη δουλειά τους και δε θα μας χρειάζονται πια.
Μα για την καρέκλα της εξουσίας χάσανε την τσίπα τους και ξέχασαν πως λίγο πριν διαλαλούσαν πως τα μνημόνια είναι λάθος φάρμακο και θα διαλύσουν την Ελλάδα;
Γιατί δε βγαίνουν με θάρρος να βροντοφωνάξουν,πως εφαρμόζουν όλα αυτά που έχει υπογράψει ο Γιωργάκης με τον Παπακωνσταντίνου και δε μπορούν να κάνουν αλλιώς; Μήπως δεν τους καταγγέλλει ο Αντωνάκης γιατί είχε σκοπό να συνεχίσει αυτή την τακτική που διαλαλούσε πως είναι λάθος συνταγή για να ξεγελάσει κι αυτός τον κόσμο και που τώρα με πάθος την εφαρμόζει;
Εάν δεν είναι έτσι, τότε γιατί διέγραψε τους 22 βουλευτές του που αντέδρασαν στο να μη εφαρμόσουν τη λάθος συνταγή;
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό πανικό, με αλλόφρονες κατοίκους που δεν ξέρουν που να κρυφτούν από το φορομπηχτικό τσουνάμι που τους έχει πλήξει. Τα τρία κόμματα που υποδύονται την κυβέρνηση, για το μόνο που νοιάζονται είναι να παραμείνουμε στην ευρωζώνη και στο ευρώ, που από την ώρα που μας έμπασε ο αλήστου μνήμης Σημίτης, που επί της εποχής του έγινε το μεγάλο φαγοπότι, πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο.
Κουρεύουν μισθούς, συντάξεις, αναπηρικά επιδόματα, φτάσανε μάλιστα στο σημείο να φορολογούν ακόμα και τα παιδιά, οι τιμές στα αγαθά να ανεβαίνουν συνεχώς και ιδιαίτερα στα καύσιμα, ο κόσμος να έχει φτάσει σε απόγνωση κι’ αυτοί να σου λένε χαζοχαρούμενα πως δε γίνεται αλλιώς και πως δίνουνε μάχη για το μέλλον της πατρίδας. Άμα πάψει να υπάρχει παρόν πως μωρέ θα υπάρξει μέλλον;
Γιούργια ρε, έτσι κι’ αλλιώς χαμένοι είμαστε. Κάντε ρε σεις Κιούγκι το μαγαζί να δοξαστείτε. Πάψτε να σέρνεστε σαν τα σκουλήκια και βάλτε φόκο.
Με τους συνεχείς εκβιασμούς σας και τα κουρέματα καταντήσατε τον κατά πεποίθηση δημοκρατικό ελληνικό λαό, να γίνει κασιδιάρης.
 * Ο Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος-Συγγραφέας  
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

4 σχόλια

  1. Καλά ρε δεν ντρέπεστε οι πολιτικοί μας; Αν ισχύουν τα μετρά που ανακοινώνουν τα κανάλια και το ΜΕΚΑ παρακάλω !!! Όχι στην δραχμή δεν πάμε , αλλά στην ΟΥΤΕ ΣTHN ΔΕΚΆΡΑ...

    Σαμπο λοιπόν θέλετε ΕΕΕ; σαμπό θα φάτε ..τα σαμπό ηταν τα τσόκαρα που κατασκεύαζαν στην Λυών , ΌΤΑΝ ΠΉΡΑΝ ΜΕΤΡΆ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ,οι εργάτες τα έβαζαν μέσα στης μηχανές που τα κατασκεύαζαν οι ίδιοι, ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΒΓΉΚΕ ΚΑΙ Η ΛΈΞΗ ΣΑΜΠΟΤΆΖ...

    Δεν θέλατε εθνικό νόμισμα εεεε φάτε τα σκατά σας τώρα ΟΛΟΙ.

    Μόλις ψηφίσουν τα μέτρα ΑΥΤΆ που είναι βόμβες εξόντωσης ΛΑΟΥ αρχίζει και οι δικιά τους εξόντωση, χωρίς να διαφυγή κανένα τους { ΟΙ ΔΙΕΥΘΎΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΊΖΟΝΤΑΙ } και ας μπει μπροστά η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΉ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ =ΜΑΤ=..

    Η..Ο.Π.Λ.Α..... μόλις τα περάσουν θα αποδεχτεί .... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κρατηστετο ΑΥΤΌ ΕΔΏ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού,
    έχουμε καμένες φλάντζες ...

    Τη στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν αυτή την οικονομία για να μην σκάσει σαν καρπούζι, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να προκαλέσουν τεχνητή κρίση με σκοπό τις εκλογές και την πλήρη διάλυση της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

    «Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούμε οι βουλευτές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε σε εκλογές» δήλωσε σε συνέντευξή του την Κυριακή ο κ. Πάνος Καμμένος. Σκοπός του κ. Καμμένου, κατά ομολογία του, είναι να πέσει η κυβέρνηση για να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

    Βάζοντας στην άκρη τα νέα μέτρα, για τα οποία δεν νομίζω να υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να τα βλέπει με θετικό μάτι, υπάρχει ένα άλλο ερώτημα.

    Δηλαδή κάθε φορά που δεν συναινεί η μειοψηφία, θα πρέπει αυτή η μειοψηφία να προκαλεί τεχνητή κρίση και να πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι η χώρα σε εκλογές;

    Είναι άραγε λογική αυτή;

    Ο τίτλος του άρθρου αποσκοπεί στο να αναδείξει την τρέλα και τον παραλογισμό πολλών προσώπων που βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου, που με τις δηλώσεις και τις πράξεις τους διαιωνίζουν τον παραλογισμό της πολιτικής σκέψης της μεταπολίτευσης.

    Και μέχρι ο ελληνικός λαός να τους απαξιώσει όλους αυτούς και να τους κουρέψει από την δημοσιότητα, ο παραλογισμός αυτός θα συνεχιστεί.

    Μέσα σε όλα αυτά, ο κ. Τατσόπουλος ντρέπεται που δεν είναι ομοφυλόφιλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί φτάσαμε! ~~ Κολλάδικο....

    Η πλατεία με τα 4 ΟΥ κατάντησε κολλάδικο. Αφ΄ ενός χάρη στην παρουσία εκ μεταγραφής από την Υποκράτους του φερώνυμου εργατοπατέρα, αφ΄ ετέρου χάρη στον, ομοίως εκ μεταγραφής από τον ίδιο σταύλο, φωτοδότη Φωτόπουλο.

    Ο τελευταίος μάλιστα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσει τα προνόμιά του και να διεκδικήσει μάλιστα την θέση του αρχισυνδικαλιστή της χώρας, προτρέπει τους στρατιώτες του να δώσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους στην πάλη κατά του κατεστημένου, με καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και με αντάρτικο πόλεων.

    Είναι τέτοιο το πάθος των λόγων του φωτοδότη που ακόμα και ο Μιχαλολιάκος και οι δικοί του στρατιώτες φαντάζουν ως πρόβατα μπροστά του.

    Ανατροπή του κατεστημένου που ο ίδιος στελέχωσε, απομύζησε και μαζί τα έφαγαν με τους "συναγωνιστές" και "συντρόφους" του, ευαγγελίζεται και ονειρεύεται τώρα ο αρχιδι ακόπτης της χώρας. Έτσι από το βήμα του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ κάλεσε τους Fototupamaros σε Intifada.
    Είπε μάλιστα ο αρχιδι-άκονος της συνδικαλιστικής φαυλότητας ότι οι 24ωρες απεργίες είναι τουφεκιές στον αέρα και ότι πρέπει να υπάρξουν απεργίες που θα διαρκούν εβδομάδες και γιατί όχι και μήνες.

    Ο λαός μας λέει ότι όταν η ψείρα χορτάσει βγαίνει στον γιακά. Χόρτασε λοιπόν ο Φωτόπουλος στην ΔΕΗ και θέλει να βγεί βόλτα στη ΓΣΕΕ.
    Ας τον χαίρονται λοιπόν τόσο αυτοί που τον εξέθρεψαν στο Ιπποκράτος της Υποκράτους,
    όσο και αυτοί που τον περιμάζεψαν και τον υποθάλπτουν στην πλατεία των 4 ΟΥ.

    Ευτυχώς όμως οι πολίτες, έστω και αργά, αντελήφθησαν τι εστί φωτοπουλισμός : η ερεβώδης και πλέον μιαρή εκδοχή του συνδικαλισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑΣ : ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ 30%

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΜΕ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΡΩΝΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΟΤΟ (ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ Η' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Η ΜΕΡΚΕΛ

    -ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟ

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΧΙ,ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ.

    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ

    -ΕΚΑΤΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ 2021,
    ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΔΕΘ)

    -ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ:ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΧΙ,
    ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ

    -ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ

    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση