GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο φιλάνθρωπος Τζορτζ Κλούνεϊ...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γνωστός όχι μόνο για το υποκριτικό ταλέντο του. Και το αποδεικνύει στην πράξη. Tην Δευτέρα το βράδυ ο ηθοποιός π...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γνωστός όχι μόνο για το υποκριτικό ταλέντο του.
Και το αποδεικνύει στην πράξη. Tην Δευτέρα το βράδυ ο ηθοποιός πήγε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης με την σύντροφό του Στέισι Κίμπλερ. Φεύγοντας είδαν ένα άστεγο. Το τι συνέβη στη συνέχεια μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.









3 σχόλια

  1. Από αυτά που φαίνονται μέσα από τις δημοσκοπήσεις και όσα διαρρέουν στα ΜΜΕ.

    Τεράστια φθορά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που καταποντίζονται εκλογικά, ενώ φαίνεται να μη χάνει τόσο η ΝΔ και ο Σαμαράς. Ουσιαστικά καταπίνει τους δύο άλλους συνεταίρους της κυβέρνησης !!!

    Ενισχύονται οι ΑΝΕΛ και η Χ.Α, πριν ακόμα ανακοινωθούν τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ!

    Όταν ψηφιστούν τα μέτρα, η ΝΔ θα καθαρίσει ανεπιθύμητους υπουργούς και βουλευτές !

    Τα μέτρα που θα προκαλέσουν τεράστιες ρωγμές στο εκλογικό σώμα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι :

    α) Η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά
    β) Η ουσιαστική κατάργηση τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων
    γ) Η κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας
    δ) Η αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα, στις εξετάσεις και η αδυναμία εύρεσης γιατρών του ΕΟΠΠΥ
    ε) Η νέα επιδρομή στα ακίνητα ( σπίτια, μαγαζιά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια ) με μείωση αφορολογήτου

    Ουσιαστικά θα σημάνουν το τέλος των 3 κομμάτων και τη μαζική αποχώρηση χιλιάδων μελών, νέων, συνδικαλιστών προς άλλες πολιτικές παρατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουτσοκλένης13 Οκτ 2012, 12:08:00 π.μ.

    Δεν γαμιέστε ρε καραγκιόζηδες, γι ΄αυτό ο πλανήτης πάει για λύπηση.
    Ρε μαλάκιδες σαν ηθοποιό δεν τον είδα να υποδύεται έναν που τάχαμ - τάχαμ παίζει τον υποφαινόμενο. Από την διαφήμιση έγινε γνωστός που πράγματι εχει μια μουτσούνα που υπόσχετε το κάτι άλλο, σαν ο μεγάλος , σαν ο διανοητής …… αλλά φούμαρα, ένας κολοκύθας είναι και αυτός όπως και εσείς.
    Ρε καραγκιόζηδες γι΄ αυτό ο πλανήτης πάει για τελειωμό επειδή είσαστε πολύ οι καραγκιόζηδες που δεν αξίζετε μία και περνάτε την ηλιθιότητα σας σον κόσμο επί πληρωμή βέβαια, αλλά από πού αλλού θα τα κονομάγατε επειδη υπάρχει κρίση αξιών ….. .
    Άναβαν τα φλάς μαλάκιδες, τι άλλο να έκανε ο ντενεκές από το να δώσει ένα χάρτινο. Χεστήτε ντενεκέδες που βγάζετε μεροκάματο από το να υπηρετείτε τους κολοκύθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ...ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ( ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ ) ΓΙΑΤΙ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, "ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση