GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφήστε την υποκρισία: Πριν τον Παναγιώταρο τα είχε πει ο Σαμαράς!

  Γράφει ο Γιώργος Καρελιάς Αν οι πολιτικοί στις προεκλογικές περιόδους πρόσεχαν στοιχειωδώς τα λόγια τους, η πολιτική δεν θα είχε φ...

 Γράφει ο Γιώργος Καρελιάς
Αν οι πολιτικοί στις προεκλογικές περιόδους πρόσεχαν στοιχειωδώς τα λόγια τους, η πολιτική δεν θα είχε φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο αναξιοπιστίας. Αλλά, βλέπετε, προέχουν οι ψήφοι. Γιατί ο Σαμαράς θα ξέφευγε από αυτόν τον κανόνα;
Στην προεκλογική περίοδο του Ιουνίου ο Σαμαράς ήταν στριμωγμένος, επειδή έχανε ψήφους από τα δεξιά του λόγω της ………
στροφής  που είχε κάνει (από ούλτρα αντιμνημονιακός έγινε υποστηρικτής του δεύτερου Μνημονίου). Για να βγει από τη δύσκολη θέση, προσπαθούσε να μιλάει για άλλα θέματα, που νόμιζε ότι ήταν περισσότερο προνομιακά γι’ αυτόν. Ενα από αυτά ήταν το θέμα των μεταναστών.
Σε μια, λοιπόν, από τις συνεντεύξεις του είχε πει επί λέξει: «Εχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία με παιδιά μεταναστών και οι Ελληνες δεν μπορούν να μπούν. Αυτό τέρμα»! (13 Ιουνίου 2012, Enikos.gr).
Tι έλεγε, δηλαδή, ο υποψήφιος (τότε) πρωθυπουργός;
Ότι αν σχημάτιζε εκείνος  κυβέρνηση, θα έδιωχνε από τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία τα παιδιά των ξένων, για να μπούν Ελληνόπουλα. Νόμιζε ότι του φέρνει ψήφους και το είπε.
Ιδού η συνέχεια. Πριν από λίγες μέρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος ζήτησε, με ερώτηση στη Βουλή, στοιχεία για το πόσα παιδιά αλλοδαπών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς. Προφανώς, για να οργανώσει κανένα από τα γνωστά «ντού» και να πετάξει έξω τα ξένα παιδάκια. Το υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε, με τη σειρά του, στοιχεία από τους Δήμους. Προκλήθηκε σάλος και το υπουργείο  αναδιπλώθηκε.
Ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης ανακοίνωσε τα εξής ωραία:
Πρώτον, ότι «η ιθαγένεια δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς».
Δεύτερον, ότι, με βάση το εφαρμοζόμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το 96% των παιδιών που επιλέγονται είναι Ελληνες, το 2% παιδιά πολιτών χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το άλλο 2% παιδιά πολιτών από άλλα κράτη.
Πολύ καλά τα λέει ο υπουργός. Μόνο που «αδειάζει» και διαψεύδει τον πρωθυπουργό του. Ο Σαμαράς έλεγε, πριν από τρεις μήνες, ότι κριτήριο για την επιλογή των παιδιών έπρεπε να είναι η ιθαγένεια. Ο Στυλιανίδης λέει ακριβώς το αντίθετο. Επιπλέον, ο υπουργός διαψεύδει τον πρωθυπουργό δίνοντας διαφορετικά στοιχεία.
Δεν τα ήξερε όλα αυτά ο Σαμαράς τον Ιούνιο; Πιθανότατα. Αλλά ήθελε να μαζέψει ψήφους. Δεν συνειδητοποιούσε ότι, υιοθετώντας την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, δεν την αποδυνάμωνε, αλλά την ενίσχυε;
Ας πρόσεχε.

2 σχόλια

  1. Ο γκει Μωαμεθ, οι τρανσεξουαλ Ισλαμιστες μαθητες του και οι Χρυσαυγιτες..

    Πέτρος Τατσόπουλος, Μαρία Ρεπούση, Ιωάννα Κούρτοβικ έσπευσαν χτες να προσέλθουν στο θέατρο "Χύτηριο" στο Γκάζι, για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του θεατρικού έργου "Corpus Christi" του Λαέρτη Βασιλείου.

    Διαβάζοντας τα ονόματα των παρευρισκόντων, μπορείτε να φανταστείτε λίγο-πολύ το περιεχόμενο του έργου,
    αλλά και το target group στο οποίο απευθύνεται: άθεοι, αριστεροί και τύποι στα αυτιά των οποίων η λέξη "πατρίδα"...δεν ηχεί και τόσο ευχάριστα.

    Φυσικά οι ίδιοι άνθρωποι, σκίζονται κυριολεκτικά για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην προσευχή, στη λατρεία, ενώ σε περίπτωση που τυχόν σκιστεί καμιά σελίδα από το κοράνι, διοργανώνουν και συλλαλητήρια με αφορμή τη δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών.

    Αλήθεια, κύριες και κύριοι υπέρμαχοι του "Corpus Christi"...

    Αν η ταινία δεν είχε ανεβεί από τον Ελληνοαλβανό Λαέρτη Βασιλείου, αλλά από έναν Ορθόδοξο Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος ήθελε να παρουσιάσει τον γκέι Μωάμεθ και τους τρανσέξουαλ ισλαμιστές μαθητές του, θα τρέχατε να δείτε την πρεμιέρα, ή μήπως θα φωνάζατε πάλι, αμολώντας κατηγορίες περί δικαιωμάτων και θρησκευτικού φανατισμού;

    Υ.Γ.: Τα όσα ακολούθησαν με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες που ως αυτόκλητοι υπερασπιστές του Χριστιανισμού [από πότε οι δωδεκαθεϊστές υπερασπίζονται τον Ιησού;;] αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να προπηλακίσουν και να μοιράσουν... ψιλές, αποτελούν λογική συνέπεια, όταν η Πολιτεία δε δύναται να προλάβει το κακό.

    Η βλάσφημη παράσταση όφειλε να μην ανέβει ποτέ, ώστε οι Χρυσαυγίτες αντί να κουβαλιούνται βραδιάτικα στο Γκάζι, να βρίσκονται ήσυχοι στο σπιτάκι τους, μελετώντας τους λόγους του αγαπημένου τους Αδόλφου Χίτλερ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Ρε τατσιόπουλε θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
    Αν είχα την ικανότητα και την δυνατότητα να κάνω μια θεατρική παράσταση που θα σε έβαζα γυμνό, από την ΠΙΣΩ πλευρά, να ασχολείσαι επί 2 ώρες με την τρυπίδα σου.

    Όλο το έργο θα σατίριζε τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που έχεις εκτοξεύσει όλα αυτά τα χρόνια, θα έβριζα τον πατέρα και τη μάνα σου χυδαία και θα έβαζα και τις δικές μου ΣΑΛΤΣΕΣ, γιατί η τέχνη ρε παιδί μου δεν γνωρίζει όρια.

    Άραγε δεν θα μου έκανες μήνυση και αγωγή μαζί, ζητώντας μου τα μαλλιοκέφαλά σου ,επειδή θα σε εξευτέλιζα ?

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ( γιατί πίσω από κάθε τέτοιο άνθρωπο κρύβεται, ένα ΠΑΠΑΡΙ) βρίζεις και χλευάζεις τα ιερά και όσια ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ των συνανθρώπων μας ?

    Γιατί ρε μισάνθρωπε, που ποιος ξέρει τι παιδικά χρόνια έχεις περάσει, βγάζεις τέτοιο μίσος για ΕΛΛΗΝΕΣ ?
    Από που τα παίρνεις ρε ΚΕΡΑΤΑ εσύ και οι όμοιοί σου ?


    Υ.Γ. Σέβομαι απεριόριστα τα πιστεύω όλων των θρησκειών, αλλά δεν γίνεται κάποιες θρησκείες να είναι πιο ΣΕΒΑΣΤΕΣ από τις άλλες, μέσα στην Ελλάδα.

    ΥΓ. Βρήκαν και τα κάνουν.
    Ας τολμούσαν επί ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ να κάνουν τέτοιες αηδίες.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση