GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη των ελληνοαλβανικών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Έντμοντ Παναρίτι. «Όλο...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Έντμοντ Παναρίτι.
«Όλοι μας προσβλέπουμε στην παραπέρα ανάπτυξη» των ελληνοαλβανικών σχέσεων «για το καλό των λαών μας, για το καλό της περιοχής, της Βαλκανικής, που έχει αυτά τα προβλήματα και χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια» σημείωσε ο κ. Παπούλιας.
Ο Εντμοντ Παναρίτι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολύ καλές σχέσεις των δύο χωρών θα γνωρίσουν αλματώδη βήματα στο μέλλον, ενώ, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον κ. Αβραμόπουλο είπε ότι Ελλάδα και Αλβανία «επέζησαν και αντιμετώπισαν τις προκλήσεις της ιστορίας ανά τους αιώνες και θα τις αντιμετωπίσουν επάξια και στο μέλλον».

3 σχόλια

  1. ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΕΕΕΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΞΩ ΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΕΕ ΠΟΙΟΙ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίστα με τους 2.000 Έλληνες με καταθέσεις στην Ελβετία έχει προκαλέσει αναταραχή,

    Λίστα με 54.000 Έλληνες έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό με ποσά τα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ.

    Λίστα αποκαλύπτουν Τα Νέα, 54.000 φυσικά πρόσωπα που εξήγαγαν από τη χώρα πάνω από 22 δισ. ευρώ από το 2009 έως και το 2011 βρίσκεται πλέον στη διάθεση του ΣΔΟΕ.

    Οταν μια χώρα δεν την εμπιστευονται οι πολίτες της

    Οταν απο μια χώρα φευγουν νέοι και γέροι για μια καλύτερη τυχη στο εξωτερικό,

    οποιος εργαζεται, αγωνιζεται, κερδιζει τη ζωή, δεν θα κατσει εδώ, να πληρωνει κρατικοδιαιτους ψηφοφόρους βολεμενους νοικοκυραίους!

    αυτή η χώρα δεν εχει καμια τύχη, ουτε με 'μέτρα' απαγορευσεις και αστυνομευσεις σώζεται.
    Ουτε η Τρόικα ουτε ο Αμερικάνικος στόλος μπορεί να σώσει την κλίκα των απατεώνων που εδώ και 60 χρόνια λυμαίνεται την "αποικία" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω κ.Πρόεδρε οτι οι σχέσεις μας με τη γειτονική χώρα έχουν προ πολλού φθάσει στο "μη-παραπέρα", εκτός και αν βέβαια φιλοδοξείτε σε επενδύσεις στη χώρα μας από το "ρωμαλέο" Αλβανικό κεφάλαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση