GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει τα περί εκκένωσης νησιών το υπουργείο Οικονομικών

Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Οικονομικών τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο… περί πρότασης της τρόι...

Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Οικονομικών τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο…
περί πρότασης της τρόικας για εκκένωση ελληνικών νησιών με λιγότερους από 150 κατοίκους.
«Ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας», ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ …
στη σχετική ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας πως οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Η σχετική είδηση δημοσιεύτηκε αρχικά από το protothema.gr, σύμφωνα με το οποίο την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον 70 και πλέον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο υπουργός αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχε η τρόικα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ζητήθηκε να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους, γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό.

2 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΗ ΒΕΡΜΑΧΤ ΕΝΟΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΞΟΔΑ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΣΧΝΟ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΔΩΜΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το Υπουργείο, διαψεύδει και η τρόικα τις παπαριές του παχυδερμου
    για εκκένωση ελληνικών νησιών.

    "Η τρόικα ουδέποτε έθεσε θέμα εκκένωσης μικρών νησιών" τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε (το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του παχύδερμου Αναστασιάδη)

    «Στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου ουδέποτε κανείς έθεσε τέτοιο θέμα.
    Σε όποιον και αν ετίθετο κάτι τέτοιο, μόνο ως πολύ κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.

    Διαψεύδει και η τρόικα

    Διαψεύδει και η Κομισιόν την είδηση που κυκλοφόρησε ότι η τρόικα ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να εκκενωθούν τα νησικά που έχουν έως 150 κατοίκους.
    "Εντελώς αβάσιμα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την τρόικα να ζήτησε εκκένωση ελληνικών νησιών", αναφέρει η Κομισιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση