GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο

Ένα άτομο, οδηγός ενός δικύκλου φέρεται να τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 15.00 , στη Μεσσαρά κο...


Ένα άτομο, οδηγός ενός δικύκλου φέρεται να τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 15.00, στη Μεσσαρά κοντά στο χωριό Μητρόπολη του Νομού Ηρακλείου.

1 σχόλιο

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΟΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΝΕΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση