GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιγάρο μαριχουάνας έπεσε από την τσέπη δικηγόρου μέσα σε δικαστήριο!

Ήταν ένα πολύβουο απόγευμα στο δικαστήριο της Νέας Ορλεάνης με τις πίσω σειρές γεμάτες με...

Ήταν ένα πολύβουο απόγευμα στο δικαστήριο της Νέας Ορλεάνης με τις πίσω σειρές γεμάτες με...κατηγορούμενους ενώ οι αστυνομικοί περίμεναν να έρθει η σειρά τους για να καταθέσουν. Αυτό ήταν το κοινό όταν από τη τσέπη του δικηγόρου Jason Cantrell έπεσε ένα τσιγάρο με μαριχουάνα στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια των αξιωματικών της αστυνομίας, γράφει το Nola.
Ο Cantrell είναι βοηθός εισαγγελέα και γιος δικαστή και πρόσφατα απέτυχε στην προσπάθεια να γίνει και ο ίδιος νέος δικαστής. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο δικηγόρος συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας. Τη στιγμή που το τσιγάρο έπεσε στο πάτωμα ο Cantrell μιλούσε με έναν αστυνομικό.
Μάρτυρες που ήταν παρόντες περιέγραψαν το συμβάν ως «κωμικό» λέγοντας ότι δύο αστυνομικοί κοίταξαν στο πάτωμα, μετά κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και είπαν ότι σίγουρα ήταν η πιο εύκολη σύλληψη της καριέρας τους. Οι αστυνομικοί εθεάθησαν αργότερα να προσπαθούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους στην αυλή του δικαστηρίου, όπου πήγαν μαζί με τον κατηγορούμενο για να τον συλλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση