GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνητικό κλίμα στο ΧΑ

Καθοδική κατεύθυνση πήρε η χρηματιστηριακή αγορά, καθώς παρατείνεται η αβεβαιότητα για το πακέτο μέτρων, ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος ...

Καθοδική κατεύθυνση πήρε η χρηματιστηριακή αγορά, καθώς παρατείνεται η αβεβαιότητα για το πακέτο μέτρων, ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος νέων περιπλοκών.
Το ήδη αρνητικό κλίμα επιδείνωσε η είδηση ότι μετατίθεται πάλι η ημερομηνία λήψης αποφάσεων για εκταμίευση της δόσης. Ούτως η άλλως το ΧΑ βρισκόταν στην αφετηρία διορθωτικής κίνησης, η οποία μάλλον επιταχύνθηκε με αυτές τις εξελίξεις.
Στο κόκκινο έκλεισαν την Παρασκευή όλοι οι χρηματιστηριακοί δείκτες, μετά από μια ενδοσυνεδριακή αντίδραση που κάλυψε πρόσκαιρα τις αρχικές απώλειες. Παρά την υποτονική συναλλακτική κίνηση οι διακυμάνσεις ήταν έντονες και τα περισσότερα blue chips άλλαξαν πολλές φορές πρόσημο στη διάρκεια της συνεδρίασης.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 874,54 μονάδες καταγράφοντας απώλειες -0,76%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 47,82 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση