GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο άρθρο της Νατάσας Καραμανλή...

Για πρώτη φορά η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα υπογράφει το πρώτο της άρθρο στο περιοδικό «Hello» και αναφέρεται στην αντιμετώπιση ...

Για πρώτη φορά η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα υπογράφει το πρώτο της άρθρο στο περιοδικό «Hello» και αναφέρεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
Υπογράφει ως Νατάσσα Παζαΐτη γενικός χειρούργος του καρκίνου του μαστού και τονίζει πως η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου είναι η δεύτερη αιτία θανάτου μετά τους πνεύμονες.
Με την κίνηση της αυτή η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού επιβεβαιώνει όσους έλεγαν ότι έχει ρίξει όλο της βάρος στην επαγγελματική της καριέρα. Εργάζεται ήδη σ ένα ερευνητικό κέντρο στο Χαλάνδρι και σε μία ιδιωτική κλινική στην Καισαριανή. Έχει αποκτήσει ήδη τους πρώτους της ασθενείς του οποίους εξετάζει στο νοσοκομείο.

2 σχόλια

  1. "ΣΦΑΓΗ" ετοιμάζουν οι 3 καβαλέρος, αφού υποχρεώσουν τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα ΑΘΛΙΑ μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ.
    Υπουργοί και βουλευτές των τριών κομμάτων θα διαγραφούν ή θα παραμεριστούν για να τακτοποιήσουν οι 3 "ηγέτες" τους παρατρεχάμενους κολλητούς. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, αφού τους ταπεινώσουν με το "ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ" και μετά θα τους εξαφανίσουν πολιτικά !
    Δύσκολα τα πράγματα για τα "μπακογιαννάκια" και τα "καραμανλάκια" στη ΝΔ ! Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος είναι εξοργισμένος με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τον Κουβέλη υπάρχει παγωμάρα στα 3 κόμματα. Προβληματισμός και στη ΝΔ γιατί σήμερα άρχισαν πιο έντονες αποδοκιμασίες προς βουλευτές της ΝΔ, ενώ στην άφιξη του Άξιον Εστί οι χιλιάδες πιστών δεν χειροκρότησαν τους κυβερνητικούς υπουργούς και βουλευτές, ενώ ακούγονταν και αρνητικά σχόλια γι' αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είναι όμως πλέον ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ
    η ΤΑΡΑΧΗ που έχει πιάσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ

    6,55
    σου αρέσει το μπουκάλι στην κωλοτρυπίδα σου ...εε........!!



    το ΠΑ$$ΟΚ είναι πάντα ΕΔΩ.

    απλώς, τώρα τελευταία το λένε και..£ΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση