GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια μετά την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Π...

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη που έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
Διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου για να παρελάσουν…
Δυνάμεις των ΜΑΤ, συγκρούστηκαν μαζί τους καθώς η εντολή που υπήρχε ήταν να μην επιτραπεί η είσοδος στους διαδηλωτές μέχρι να αποχωρήσουν οι επίσημοι.
kafeneio-gr.blogspot.com

3 σχόλια

  1. Οι 10-20 του £υριζα ειναι ο λαος, δηλαδη ?

    Ουστ παλιο ξεφτιλες....

    Ο λαικιστης Alexis, με λαικισμο φανατιζει ενα τσουρμο ηλιθιων που ειναι ρατσιστες απεναντι στους ιδιους τους Ελληνες..

    ΥΓ. Πολύ πίκρα τα κομμούνια...

    Αναπαράσταση απελέυθέρωσης στην Θεσσαλονίκη και παρελάσεις σχολείων μπροστά σε χιλιάδες γονείς.

    Κραξίματα, φυσίματα στους ΣυριζΑΝΤΑΡΣΥΕΣ και λοιπούς Σταλινικούς..

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος ξαναβρισει τον παπουλια γαμιετε ασυστολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση