GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει: Το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει την Ειδική Οικονοµική Επιθεώρηση του Υπουργείου Εθνικής Αµυνας, που καταγράφει τα 20 χρόνια πλιάτσικου: έβαζαν το Ταµ...

Clipboard014 300x220 Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει: Το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στο Μετοχικό Ταμείο ΣτρατούΤο ΧΩΝΙ αποκαλύπτει την Ειδική Οικονοµική Επιθεώρηση του Υπουργείου Εθνικής Αµυνας, που καταγράφει τα 20 χρόνια πλιάτσικου: έβαζαν το Ταµείο να αγοράζει µετοχές ΑΦΟΥ έσκασε η φούσκα της Σοφοκλέους, έδιναν δάνεια και δεν κατέγραφαν τους δανειολήπτες, παρέβαιναν κατ’ εξακολούθηση τους νόµους για τις επενδύσεις στο Χρηµατιστήριο, εκποιούσαν ακίνητα και αύξαναν παράνοµα τα µερίσµατα (ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους), έδιναν µερίσµατα σε πεθαµένους, δεν ξέρουν πού βρίσκονται τα ακίνητά τους ή τι υπάρχει σε αυτά…
- Γυναίκα, αυτά τα λεφτά πάνω στο σκρίνιο είναι για πέταµα;
- Αχ, ναι βρε Κώστα! Θα τα κατεβάσεις στα σκουπίδια φεύγοντας;
Αυτό ακριβώς έκαναν στο Μετοχικό Ταµείο Στρατού. Με ευθύνη των διοικήσεων του Ταµείου (ΜΤΣ), των υπουργών Εθνικής Αµυνας (ΥΕΘΑ) και όλων των κυβερνήσεων από το 1988 και µετά, πετούσαν λεφτά. Μόνο που δεν ήταν τα δικά τους λεφτά. Ηταν ο ιδρώτας 145.000 στρατιωτικών.
∆ιαβάστε τη µεγάλη έρευνα που δηµοσιεύει σήµερα Το ΧΩΝΙ, ξεσκεπάζοντας το πάρτι των 614 εκατ. ευρώ, που στήθηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στο ΜΤΣ. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει την Ειδική Οικονοµική Επιθεώρηση του ΥΕΘΑ, που καταγράφει 20 χρόνια πλιάτσικου σε 38 σελίδες. ∆ιαβάστε και φρίξτε:
● Εβαζαν το ΜΤΣ να παίζει στο Χρηµατιστήριο την ώρα ακριβώς που έσκαγε η φούσκα της Σοφοκλέους, µε συνέπεια να χάσει εκατοµµύρια!
● Επαιξαν στο Χρηµατιστήριο πενταπλάσια ποσά από αυτά που επέτρεπε ο νόµος!
● Προσλάµβαναν πρώην στελέχη του ΜΤΣ να κάνουν αποτιµήσεις ακινήτων, µε θολές διαδικασίες και ανεπαρκή αιτιολόγηση!
● Εκποιούσαν την –κάποτε αµύθητη- περιουσία του ΜΤΣ και τη διένειµαν σε µερίσµατα, ενώ ο νόµος το απαγόρευε!
● ∆ιένειµαν µερίσµατα από λεφτά που δεν είχε το Ταµείο, αυξάνοντας τα ποσά ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους!
● Εκρυψαν κάτω από το χαλί ζηµιές 432 εκατ. ευρώ!
● ∆άνεισαν 1,2 εκατ. ευρώ σε υπαλλήλους του ΜΤΣ, στρατιωτικούς και αστυνοµικούς, αλλά… ξέχασαν να σηµειώσουν τα ονόµατα των δανειοληπτών!
● Εχασαν ακίνητα! Εχουν οικόπεδα στα κιτάπια τους, τα οποία δεν ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται, ενώ έχουν χάσει και τους τίτλους ιδιοκτησίας!
● Αλλο συµφωνητικό ενέκρινε το ∆Σ για την παραχώρηση του Μεγάρου του ΜΤΣ (Attica), άλλο πήγε και υπέγραψε ο γενικός διευθυντής!
● Στο λογιστήριο αγνοούν λογαριασµούς, όποιος θέλει κάνει εγγραφές εν αγνοία του προϊσταµένου, κάνουν λάθη σε απλές αθροίσεις, δίνουν µερίσµατα σε πεθαµένους, δε διεκδικούν µερίσµατα που κακώς δόθηκαν, δε διεκδικούν εγγυητικές επιστολές που έχουν καταπέσει υπέρ του ΜΤΣ, δεν διεκδικούν τα παράβολα από την ΕΛΑΣ!
Κερασάκι στην τούρτα; Την περασµένη εβδοµάδα φέραµε στη δηµοσιότητα τη µηνυτήρια αναφορά που βασίστηκε στην Ειδική Οικονοµική Επιθεώρηση και τα 20 χρόνια πλιάτσικου που αυτή αποκαλύπτει. Σήµερα, Το ΧΩΝΙ φέρνει στη δηµοσιότητα το περιεχόµενο της ίδιας της Επιθεώρησης, σε µια αποκάλυψη- βόµβα µεγατόνων, όπου καταγράφεται (µεταξύ άλλων απίστευτων) πως ζητήθηκε από τη διοίκηση του ΜΤΣ να βεβαιώσει ότι δεν έγινε νοµιµοποίηση εσόδων από εγκληµατικές δραστηριότητες και η διοίκηση δεν το έκανε…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ – Κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 27 Οκτώβρη (και μένει στα περίπτερα μέχρι τη Δευτέρα)

1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΡΝΟΙ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΡΝΟΙ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ1,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΤΕ. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΞΕΙ.
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΡΝΟΙ.
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΠΟΛΥ 1 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΟΧΡΟΝΙΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΡΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση