GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαρήγα: Πραξικόπημα σε βάρος του λαού τα μέτρα

Την εκτίμηση ότι «το νέο πακέτο μέτρων που μπαίνει στη Βουλή ισοδυναμεί κυριολεκτικά με ένα κοινοβουλευτικό, πολιτικό, πραξικόπη...


Την εκτίμηση ότι «το νέο πακέτο μέτρων που μπαίνει στη Βουλή ισοδυναμεί κυριολεκτικά με ένα κοινοβουλευτικό, πολιτικό, πραξικόπημα σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας», εξέφρασε σήμερα στις Βρυξέλλες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Η κ. Παπαρήγα βρίσκεται στη βελγική πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή κομμουνιστική συνάντηση που έχει ως αντικείμενο τη στάση των κομμουνιστικών κομμάτων, απέναντι στην καπιταλιστική κρίση.
Σύμφωνα με την κ. Παπαρήγα, «ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί, να παρεμποδίσει το πακέτο μέτρων και δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στους εργαζόμενους να στηρίξουν την πρόταση νόμου που κάνει το ΚΚΕ για την καταψήφιση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, που έρχεται στη βουλή για συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση