GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια σταρ εμφανίστηκε με την όπισθεν να διαφαίνεται...

Η Kim Kardashian φόρεσε τα καλά της και βρέθηκε με τον Kanye West για ένα ρομαντικό δείπνο στο Miami Beach, της Florida την Κυριακή. Το ...

Η Kim Kardashian φόρεσε τα καλά της και βρέθηκε με τον Kanye West για ένα ρομαντικό δείπνο στο Miami Beach, της Florida την Κυριακή.
Το ζευγάρι είχε κλείσει τραπέζι στο πανάκριβο εστιατόριο Prime 112 για την πιο φημισμένη μπριζόλα του Miami και ενώ έμπαινε στο εστιατόριο είχε μία απρόσμενη- όχι και τόσο ευχάριστη για τον Kanye συνάντηση. Ο πρώην της Kim παίκτης του football , Reggie Bush, περνούσε το δρόμο. Το ζεύγος έκανε μεταβολή και πήγε από την άλλη πόρτα. Βέβαια ο λόγος της μεταβολής δεν είχε την ίδια σημασία με το αποτέλεσμα μιας και τα φλας άστραψαν μόλις η πληθωρική περσόνα γύρισε την πλάτη της στο παρελθόν.
Όλος ο εσωτερικός της κόσμος διαφάνηκε μέσα από την πρασινωπή φούστα της, με το μάυρο κορδονέ στρινγκ να κόβει στα δύο το... μεγάλο της προσόν. Και από πάνω βέβαια ανάλογη ήταν η κατάσταση με ένα πρόστυχο μπλουζοσουτιέν που άφηνε το στήθος της ελαφρώς καλυμμένο. Το μόνο αξιοπρεπές πάνω της οι μεταλλιζέ μυτερές γόβες. Όσο για τη ζώνη ορόσημο, ασχολίαστη.
Kanye μου, όσο και να πετάς τα παλιά της ρούχα για να την κάνεις άνθρωπο τόσο θα βρίσκει νέα κομμάτια να σε εντυπωσιάζει!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση