GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ε.Ε. στηρίζει τα αντιλαϊκά μέτρα»

Για στήριξη της Ε.Ε. στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η συγκυβέρνηση κάνει λόγο σήμερα το ΚΚΕ, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Συνόδ...

Για στήριξη της Ε.Ε. στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η συγκυβέρνηση κάνει λόγο σήμερα το ΚΚΕ, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.
«Αυτό που στηρίζει η Ε.Ε. είναι τα νέα εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η συγκυβέρνηση, συνεργαζόμενη μαζί της και απαιτεί διακαώς το μεγάλο κεφάλαιο. ταυτόχρονα, γίνεται ολοφάνερο ότι κάθε βήμα που επιχειρεί προς την ενοποίηση αυτή η λυκοσυμμαχία την κάνει ακόμα πιο αντιδραστική προς τους εργαζόμενους, φέρνει νέες αλυσίδες για τους λαούς» αναφέρει το ΚΚΕ.
Προσθέτει, επίσης, πως «ταυτόχρονα, γίνεται ολοφάνερο ότι κάθε βήμα που επιχειρεί προς την ενοποίηση αυτή η λυκοσυμμαχία την κάνει ακόμα πιο αντιδραστική προς τους εργαζόμενους, φέρνει νέες αλυσίδες για τους λαούς».
Σύμφωνα με το ΚΚΕ «εξαπατούν το λαό τα κόμματα εκείνα της Βουλής, πλην ΚΚΕ, που είτε εμφανίζουν την Ε.Ε. ως δύναμη σωτηρίας είτε ότι μπορεί να αλλάξει» και υπογραμμίζει πως « =είτε κυριαρχήσει η πολιτική Μέρκελ είτε του Ολάντ είτε οποιαδήποτε άλλη συμμαχία, η ΕΕ θα φέρνει μνημόνια διαρκείας και εξαθλίωσης για τους εργαζόμενους. Γι αυτό, ο λαός πρέπει να σηκώσει πιο αποφασιστικά τη σημαία για την αποδέσμευση από την Ε.Ε.».

2 σχόλια

  1. ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. 6.5% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΗΓΑΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ". ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΣΕΡΝΑΤΕ" ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ. ΑΣΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Αλέκα... Βρε Αλέκα... δεν πας να κάνεις και καμιά δουλειά γιατί πλάκα πλάκα μας έχεις κουφάνει. Τα ίδια και τα ίδια, τα ακούσαμε και τα εκτιμήσαμε δεόντως. Κρατήστε βέβαια το μνημείο του Περισσού, για να θυμάται ο κόσμος. Αν δεν καταστρέψετε τα αρχεία, αν δεν τα ξαναγράψετε, τότε μπορεί να γίνει και Μουσείο. Εσύ θα μπορούσες να κάνεις την ξεναγό, για να παίρνουν οι νεότεροι μια ιδέα για το τιμημένο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση